Hirdetés
- PHP programozás
- Ubiquiti EdgeRouter family
- [Re:] Mától érhető el a digitális jólét szoftver alapcsomag
- [Re:] FBI-szintű, mobilhackelésre alkalmas technológiát vásárolnak az amerikai iskolák
- Windows 10
- [Re:] Teljesen elszabadult a bitcoin árfolyama
- OpenMediaVault
- Milyen routert?
- macOS PC-re
- MinDig TV
Hozzászólok Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
inofficial LOS 17.1 van valakinek rajtam kívül? Nem kompatibilisnek írja a netflix appot a playstore. Lehet összefüggésben a roottal, vagy a gép nem tud valami 10-es droid fícsört, ami így hiányzik és hisztire fut?
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
VS995 (USA, Verizon) alaplapos V20 nem ismeri az európai LTE frekvenciákat, hogy pusztulna el. Szereztem egy digi simet, ami ugye 1800Mhz-en venne jelet, de nincs hálózat
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
válasz
RetepNyaraB #2552 üzenetére
akkor abszolút nem is működik a digi hálózatán?
más:
már van official lineageOS a telefonraThe human head cannot turn 360 degrees... || Xeon 2678v3; Rx470; 32GB; 240GB; 2Tb + 3x1TB || Huawei P40 Lite (Sakura Pink + GMS)
-
válasz
RetepNyaraB #2554 üzenetére
https://forum.xda-developers.com/v20/development/rom-lineageos-17-1-lg-v20-variants-t4076549
LineageOS 17.1
ez 10-es droid, de nem próbáltam ki (még mindig nem szántam rá magam), így nem tudom milyen esetleges "hiba" van vagy nincs vele.The human head cannot turn 360 degrees... || Xeon 2678v3; Rx470; 32GB; 240GB; 2Tb + 3x1TB || Huawei P40 Lite (Sakura Pink + GMS)
-
milkabrams
senior tag
Lehet hogy nyugdíjazni fogom a V20-at és samu note 10+ lesz helyette, ez a második telefon amire szívesen gondolok vissza és csere pillanatában nem vágom falhoz.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
milkabrams #2556 üzenetére
Uh az durva előrelépés lesz
-
milkabrams
senior tag
válasz
RetepNyaraB #2557 üzenetére
Szerintem annyira nem. Hardveresen most is jó a v20.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
milkabrams #2558 üzenetére
Aggyad nekem a note10pluszt, de nagylelkű leszek és megtarthatod a V20-at!
-
milkabrams
senior tag
válasz
RetepNyaraB #2559 üzenetére
Hogyne
-
milkabrams
senior tag
Megtörtént a váltás, végül op 7t lett. A V20-at 6600mah akkuval megkapja anyám, mint első okostelefont. Ha lehetne modernizálni a hw-t, szívesen használnám tovább, inkább mint a 20:9 távirányítókat.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Második kamera és kijelző, szokatlanul fejlett képrögzítés és audioképességek plusz katonai standardnak megfelelő ütésállóság – mi kell még a tökéletes óriástelefonhoz?
- [Re:] Mobvoi TicKasa ANC fejhallgató AptX HD/AAC - Új!
- Milyen monitort vegyek?
- [Re:] XFX RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit (RX-580P8DFD6)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 5 / 3 2***G/3***G "Raven Ridge, Picasso" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- [Re:] Goldstar Monitor
- Ez a mondat angolul?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS B53S 15” HD • tanulás iroda • i7 2.80 GHz • 8GB • 750GB • ATI HD6470 1GB • alu • szinteÚJ
- Lenovo ThinkPad P14s (T14) workstation*i5 10210U/8GB/256GB/Quadro P520/MAGYAR bill/3év gari
- HP Notebook 15" FULLHD • tanulás iroda • Intel 2.50 GHz • 8GB • 500GB • akku • mattFEHÉR • szinteÚJ
- MSI Geforce GTX 750TI 2GB DDR5 OC Edition
- Új Dobozos Lenovo Chromebook C340 x360 Pink Érintős Hajtogatós 11,6" -40% N4000 4GB 64GB eMMC HD IPS
Állásajánlatok
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr
Cég: Polygence
Város: Budapest