Új hozzászólás Aktív témák
-
juan88
tag
Nah én szerintem asszonnyal együtt megyek UPC, ahogy lejár a T-s hűség.
Most egyikünk számlája sem áll meg 14 alatt, nálam a zömmel a mobilvásárlások miatt, nála a trécselés miatt. Az kb 28k egy hónapra, 500-500 Mbyte nettel.
Ugyanez a Upc előfizu mellé, ezekkel a percdíjakkal úgy nézne ki, hogy ha ő kap egy 6k-s csomagot és ugyanannyit trécsikél mint eddig, akkor sem tolja 10k fölé, én meg megállok egy 4k-s csomagban 8k körül. Ez 18k kettőnknek. Jah meg ugye a korlátlan net, úgy mint Voip, Upc Phone(!!!!!!), Horizon Go endless streaming, stb. Ezeknek mind korlátlanul jönnek, plusz van egy lehetséges költségcsökkentő szerepük.
Tényleg nevetséges. -
juan88
tag
Tény és való, 720p alatt nem tűéles Yt videókat fogunk látni. De nekem (és lehet hogy csak nekem) egyszerűen nem életszerű, hogy 500 MB adatkorláttal hd videót nézzek. Azt az információt amire kíváncsi vagyok tartalmazza a kisebb felbontás is. Kikapcsolódás céljából, amikor már minőségre megyek meg nem melóban fogok YouTube-ot nézni. Az egyetlen keresztmetszet, ha valamiért, pl egy prezentáció közben nekem feltétlenül szükségem lenne a Hd felbontásra, és valami banális véletlen során nincs wifi.
-
juan88
tag
Jaj barátom ne menjünk már bele értelmezési
kérdésekbe, mert még a végén még találom tőled kérdezni, hogy ha nem vagy Upc előfizető, mi a relevanciája számodra a Upc mobilnak. Mintha én sírnék, hogy a Gattyán Rolls Royce-ja milyen egy szar autó, hogy ennyit fogyaszt. De valóban igazad volt, ha nincs Upc előfizud, akkor igencsak borsos az ára, és értelmetlen. Ezt amúgy le is írtam. Pár hsz-szél feletted. Ilyen nehéz két mondatot elolvasni?
Egyébként nem Upc-nél dolgozok. Te a T-mobilnál?[ Szerkesztve ]
-
juan88
tag
Nah ehhez képest:
Magenta: 10/15k havonta 500 MB
Kék: 10/14 havonta 500 MB
Vörös: 10/13 havonta 500 MBAkkor megérte az Lte? Gyorsabb az tuti. Utána meg 25kbs. Mintha elindulnál Nyíregyházáról Győrbe előbbi esetekben 50l üzemanyaggal, de egy Porsche 911 volánja mögött, míg Upc-nél korlátlan üzemanyaggal, de egy Suzukiban. Melyikkel érsz oda előbb?
Megint csak egy személyes dolog, de nálam ennél drágább díjcsomag a rengeteg mobilfizetés miatt nem játszik, sőt már ezek sem.
Off: Attól is herótom van, hogy ha veszek telót is mellé, akkor plusz 4k az előfizetési díj. Mégis mire fel? Az 24*4k, 96k, abból azért már egyébként is elég fasza telefont vennék.
[ Szerkesztve ]
-
juan88
tag
Lehet én értek félre valamit, de ez nem mobilinternet előfizetés? Ráadásul külön modemmel? Vagy megveheted kiegészítő tarifaként is a díjcsomagod mellé?
Nekem ez úgy jön le, hogy 4000 Ft-ért még egy másodpercet se telefonáltál, ergo nem jön ki 4000 Ft-ból, csak 4000+mobiltarifából.[ Szerkesztve ]
-
juan88
tag
válasz xkraiusx #160 üzenetére
Ugyanúgy lehetséges mindkét dolog. Nem?
Most egyébként nem irl vagyunk? Vagy mi? Lehet beképzelt vagyok. Nem hiszem, hogy hozzátartozik a témához. A lényeg, hogy mindent meg lehet, kérdés hogy hogyan tesszük. Akarok-e proxyzni vagy egyéb módon hegeszteni, és kihasználni egy szolgáltatás vakfoltját, vagy veszek egy olyan szolgáltatást ami kielégíti az igényeimet.
Ps.: Lehet, hogy baromságot írtam, de a személyeskedés mindig sokkal nagyobb baromság. -
juan88
tag
Fölötted eggyel írja a T-s dolgozó, hogy jó kis csomagok ezek. Akkor mostantól ő is Upc-s, netán beépített ember? Igazán leakadhatnál a témáról, de te tudod. Én vagyok a hülye, hogy a szolgáltatói gyakorlattal szembe menő kezdeményezésnek örülök, amiben végre van fantázia, és végre nem büntet meg havi több ezer forinttal, ha nála vásárolok telefont.
Ps.: Ha ennyire érdekel a foglalkozásom pszichológus vagyok, oktatási-nevelési területen -
juan88
tag
válasz csabyka666 #170 üzenetére
Jah, ez a 0/0 garancia elég érdekes dolog. T-nél ugyanez van. Kötelezővé tették ugye, hogy mostmár nem csak az elméleti sávszélt kell kiírni, hanem a garantáltat is. A szolgáltatók pedig ezzel a huszárvágással oldották meg.
[ Szerkesztve ]
-
juan88
tag
Ez ok. Nyilván kevésbé terheli a netet ha tárolásra letöltesz valamit. De amíg a legális tartalomfogyasztás a streaming irányába mozdul el, addig nem várható ezzel ellentétes irányú fogyasztói magatartás. Jobb híján én is torrentezek, mert pl. a Myprime kínálata konkrétan egy vicc, de ahogy indul itthon a Netflix az én tartalomfogyasztásom is meg fog változni. A kábelszolgáltatók is tolnak a streaming felé, sőt a mobilnetesek is az ajándék Spotify, meg Deezer csomagjaikkal. Akkor ne.panaszkodjanak, hogy a user streamel.Bár én mindig elférek 8+2 GB-n telefonon, de a szakvéleményeimet nem csak.kényelmesebb, hanem hatékonyabb is felhőben tárolni, mert 12 működési hely között ingázok, plusz jobban bízok a felhő szolgáltatók archiválásában a memkariméban (becsületére legyen mondva 6 éve hű társam).
[ Szerkesztve ]
-
juan88
tag
válasz tatabike #190 üzenetére
Telefonhívást tudsz indítani ha beleteszed egy mobilba? Tudsz hívást fogadni? SMS? Nem? Akkor ez mobilnet nem mobiltelefon tarifa. Ennyi.
Egyébként jó szolgáltatás, csak semmi értelme a kettőt összehasonlítani. Írták fentebb, hogy dualsimes telefonban is működhet, ami izgalmassá teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest