Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz neooen #19263 üzenetére

    A progi csinál egy mappát, skydriveról oda lehúzza a cuccaid, ha abba a mappába te módosítasz legyen az doksi/táblicsku/pdf szerkesztés, törlés, bármi az fog történni a skydriveon is. Ez egy sync progi...és ennek tudatában kell használni. Ergo, ha én törlök vmit akkor arra nincs szükségem se felhőbe se gépen. Innét meg miért is kéne rákérdeznie?
    Rosszul értelmezted a progi funkcióját, ennyi történt.

    Egyébként:
    A Windowsra készült SkyDrive a legegyszerűbb módja a SkyDrive elérésének a számítógépről. A SkyDrive telepítésekor létrejön egy SkyDrive nevű mappa a gépén. Az ebbe a mappába helyezett fájlokat a SkyDrive automatikusan szinkronban tartja gépei (PC-k és Mac-gépek), valamint a SkyDrive.com között, így gyakorlatilag mindenhonnan elérheti a legújabb fájlokat. Bármilyen eszközről is tölt fel, módosít vagy töröl fájlokat, a többi eszközön is meg fognak jelenni ezek a változások.

    Ha pedig valamit elfelejtett volna a SkyDrive mappába másolni, a SkyDrive.com webhelyről elérheti gépe minden fájlját és mappáját.
    Kiemelt funkciók
    A SkyDrive közvetlen elérése a Windows Intézőből: a megoldás fotók, dokumentumok és minden más fontos fájl tárolására alkalmas.
    A fájlok nagyon egyszerűen tölthetők fel a SkyDrive-ra: csak a SkyDrive mappába kell húzni őket.
    A SkyDrive mappában ugyanolyan könnyű a fájlok és mappák rendszerezése, mint bármely más mappában.
    Ha valamit elfelejtett feltölteni, a SkyDrive-ról elérheti gépét.

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák