Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz l.skywalker #21950 üzenetére

    Nos igen, most már az a véleményem, hogy a BB-nek annak idején mikor átálltak az OS10-re, akkor egy Passport-szerű telefonnal azonnal ki kellett volna jönni mint csúcsmodellel, nem Z10-ezni, de ez már a "mi lett volna ha" kezdetű mesék világába tartozik sajnos.

    ijk:
    "BBM megint olyan dolog hogy ki alkalmazkodik. Ha másnak fontos hogy elérjenek akkor fel fogják tenni a BBM-et, mert megmondod hogy azon elérnek, különbem meg telefonáljanak ha akarnak valamit. Ellenkező esetben meg te fogsz alkalmazkodni"

    És ez életszerűen úgy történik, hogy te alkalmazkodsz természetesen. Tipikusan nem fogod 50-100 ismerősödet rábeszélni hogy használjanak egy általuk sosem hallott IM alkalmazást egyedül veled (mert mással sem fogják). Tehát egy fórumon hangzatos, hogy majd megváltoztatod a világot, de a valóságban valószínűleg nem, a világ fog megváltoztatni téged, legalábbis annak van sokkal reálisabb esélye.
    Vagy kilépsz a digitális kapcsolattartás jelentette körből, és várod a telefonhívást, ami valószínűleg sosem fog megtörténni.
    Álmodozni lehet, de ez itt a valóság.

Új hozzászólás Aktív témák