Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    Köszönöm a segítséget. Gépről hamar megtaláltam, de a telefonon nem jött össze az apk frissítés. Egy időben az APKpure appot használtam, azzal szinte minden szolgáltatást fel tudtam rakni, de céges a telefon és nem akarom nagyon széttolni ismeretlen forrásból való telepítéssel. Én nagyon szeretem a BB10-et. Szerintem az UI kezelés a legfjobb a földön (!). De ez, hogy a BB World-ből és az Amazon Store-ból konkrétan semmi sem jön le, amit az ismerőseim használnak kikészít. Még a feleségemet sem tudtam rávenni, hogy használja a Droidos BBM-et. Sőt, még a kollégáimat sem akiknek szintén BB-jük van. Egyébként a cégnél hivatalosan is bejelentették, hogy jövő év márciusig van támogatás a céges szolgáltatásokra és utána Szifon jön.

    De nem mondok nagyot szerintem, ha azt mondom, hogy a Classic és a Passport a BB10-el az elmúlt évek két legjobb konstrukciója. De támogatás nélkül nem sokat ér.

    Ha hivatalosan is abbamarad a BB10 támogatása a BB oldaláról, akkor portolok egy Droidos ROM-ot Passportra :D

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák