Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz Peaceliker #5196 üzenetére

    Mondjuk ez erős túlzás azért, pl vannak jó dolgok pl. glance screen dupla koppos lezárás (Ez iphone-on sincs), jó hogy még ez az olcsó 640-es teló is 128 Gb-os kártáyát is támogat. Ami tetszik, WP-n sok dolog elég jól szabályozható, ami tetszett, sok helyen bele lehet nyúlni, mi fusson háttrében mi nem. Nekem ez a wigdet megoldás is sokkal jobb, integráltabb mint doridon, ahol valahogy nagyon fogyaszotta mindig az akkut, meg nekem nem volt megbízható, furán műlödött időnként, meg sok helyet foglalt a képernyőből.
    Pl. a gyári mobilnet mérő WP-n elég pontos, droidon használhatatlan volt, nem találtam letölthető pontosat sem igazán, bár lehet már van.

    És a mulitask sem működik rendesen droidon 2-3 Gb alatt. 1 GB-os 4.4 droidos tablet, sima 1024*768 felbontással, de ha nem korlátozom a gyorsítótárat/háttérfolyamatokat 4-re akkor olyan akadásokat csinál hogy az látni is rossz,ezeket már teljesen elfejeltettem, még így i újra kell indítgatni kb 2 hetente. Pedig kb annyit tud mint a procija, mint a 640 telefon 18500 körülvan az Antutuja.

    Egyébként ha doridon háttérfolyamatokat 4-re korlátoztam még az 512 MB-os teló is baromi stabilan futott, e-nélkül a névjegyzéket volt hogy fél perc alatt nyitotta meg, ami telefonnál nem annyira "ideális", WP, iphone nem csinál ilyet, és magyarázhatjuk ahogy akarjuk ezek a rendszerek ezt meg tudják oldani, a droid miért nem?Válasz a mindenáron erőltetett multitasking miatt van!

    A WP rendszer maga nagyon jó, atom stabil, de az appok frissítésének hiánya tényleg zavaró, némely appok állapota, tényleg kb. 4.0-s szinten van

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák