Új hozzászólás Aktív témák

 • BaLee

  addikt

  Korlátos csomagokkal szerintem nem fognak bankot robbantani. Nekem a korlátos csomagokról még a régi betárcsázós időszak jut eszembe, mikor vagy a hátralévő perceket kellett figyelni vagy éppen az adatforgalmat.

  A böngészés korlátlan? Nem hiszem, hogy ebbe a youtube videónézegetés beletartozna, az pedig viszi a sávszélt rendesen fullHD vagy éppen nagyobb felbontásban.

  Mire elég 50gb? Veszünk egy játékot amihez letöltőkód van, letöltöm, -20GB, abban a hónapban már neki sem állhatok egy HD film letöltésének (még egy jó minőségű mkv tömörítettnek sem).

  Szép dolog a magas letöltési sebesség, felénk Szombathelyen és környékén tényleg szép sebességeket lehet elérni ilyen csomaggal, de amíg korlátos addig csak arra jó, hogy minél hamarabb leszívja a keretet.

  100GB-ra azt mondom az már átlag felhasználásra (torrentet ne használj, konzolod ne legyen stb.) elég lehet olyan szinten, hogy nem kell azt nézegetned hol tartasz de az meg olyan drága, hogy bármilyen egyéb korlátlan alternatíva olcsóbb lehet nála...

  Telenorék nagyon rámentek a sebességre, de ha választanom kellene hogy egy 15 vagy 20mbites korlátlan csomag, vagy inkább egy 120mbites korlátos, nem gondolkodnék el egy pillanatig sem a korlátoson...

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák