Új hozzászólás Aktív témák

  • _Smooth

    senior tag

    válasz koxx #1030 üzenetére

    Pontosan: "szerinted baromság".
    Az nem érdemi fejlesztés, amit azóta kihoztak. (1-2 apróságtól eltekintve)
    A másik része, hogy sose mondtam, hogy az iPhone túl bonyolult lenne. Elfogultként nem csodálom, hogy vannak szövegértési gondjaid, de azért olvasd újra. Pont az a bajom, hogy annyira próbálják a fanok számára leegyszerűsíteni, hogy aki érdemi munkára szeretné használni, az kénytelen minimum 2 szintet süllyedni és kvázi gügyögni.

    Vennék droidot (bár annak is megvannak a hátulütői), de 1) céges policy az iPhone (és így szerencsére nem is nekem kell megvennem), 2) amúgy a 12-14 (ahogy a 4, 5, SE) dizájnját szeretem. 13 mini pl. tökéletes méret és forma.

    Nem iPhone-hater vagyok, hanem az bosszant, hogy a folyamatos lehúzás mellett igazából nem történik érdemi fejlesztés már évek óta.
    Kihoznak 4 modellt, de azok is csak méretben és kameraszámban térnek el. Miközben legalább 1 lehetne köztük olyan, amit produktivitásra is lehet használni, ami megkönnyíti a napi munkát azoknak, akik autóból kénytelenek dolgozni, akinek egyszerre több dolgot kellene futtatnia.

    De legalább van 12000 különböző emoji, amivel igen szofisztikáltan, árnyaltan tudom kifejezni a partner számára, mennyire sajnálom, hogy nem tudom rögtön és olyan formában intézni az ügyeit, ahogy elvárható lenne :)

    # I got bored one day and put everything on a bagel...

Új hozzászólás Aktív témák