- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #41635072 #16 üzenetére
Jaja, mekiben amíg pusztítják a hambit menni fog az össznépi torrentezés az ingyen neten.. Bár lehet nincs is ingyen, benne van a sültkrumpli árában....
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
errorcode06
őstag
válasz #41635072 #16 üzenetére
Álomvilágban élsz.
Akit csak ismerek és mobilnetje van, szinte mindig be van neki kapcsolva a torrent, mert az appokat onnan szedi. Aztán ha neki is belassul valamiért, szidja a többit hogy miért kell letölteni[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
bambano
titán
válasz #41635072 #28 üzenetére
nekem a tabhoz 16 giga forgalom limites mobilnetem van, mert akkoriban azzal adták akcióban. soha életemben nem tudtam kihasználni még a töredékét se. sőt, ha összeadom, hogy majdnem két év alatt, mióta megvan a tab, mennyit mobilneteztem, akkor sincs meg a 16 giga...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
errorcode06
őstag
válasz #41635072 #28 üzenetére
Ez eddig rendben van, de ha belegondolsz, biztosan nem "páran" fogják ezt használni. Igaz, még csillagászati távolságra vagyunk a nyugati csomagokhoz és árakhoz, de attól még nem szabadna elszabadulni, és átesni annak a bizonyos lónak a túloldalára.
Csak azért aggódom, mert sokat buszozom mostanság, és látom a saját szememmel hogyan csatlakoznak fel a "fiatalok" a laptopokkal a buszos wifikre, és kezdenek el töltögetni mindenfélét. Igaz, ez csak a vodának a hálózatát terheli."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...