Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
Na, ez jó dolog. Mostmár a Linux disztrók éjjel letudnak jönni az SD kártyára. Meg más is...
-
bambano
titán
értelme egy szál se... a legjobb ötlet kinyírni egy telefon tárolóját torrenttel...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
haxiboy
veterán
Remélem hozza azt a szinvonalat mint gépen és nem pakolták tele reklámmal Bár AdFree a telóm, de aki nem rootolt annak zavaró lehet. Mindenesetre biztos hogy jobb mint az aTorrent.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
LLam
senior tag
ez az app csak egy remote felület ami az utorrent.com-ra szedi le a torrentet ajd onnan szedheted le a telódra. ez egy vicc.
Stay hungry!
-
banhammer
veterán
Végre erre vártam már december óta (azóta van meg az Acer Iconia A501-es tabletem).
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
nagyúr
válasz szilasz007 #10 üzenetére
De ő nem szereti mert leterheli a kedvenc ISP-jét.
Viccet félretéve én is örülök neki, így most már akárhol is van az ember nem marad le a kedvenc sorozatáról.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
LordX
veterán
Na akkor most ezt a klienst tessék nekem visszaportolni Windowsra, mert a 2.2.1 utániak már nem csak nyomokban tartalmaznak bloatware-t.
[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
remélem a mobilszolgáltatók mielőbb tesznek ellene valamit...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
törölt tag
válasz errorcode06 #15 üzenetére
Általában nem mobilhálózatról szoktak torrentezni az emberek...
-
nagyúr
válasz #41635072 #16 üzenetére
Jaja, mekiben amíg pusztítják a hambit menni fog az össznépi torrentezés az ingyen neten.. Bár lehet nincs is ingyen, benne van a sültkrumpli árában....
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
anulu
félisten
Mai napig azt hasznalom Probalkoztam ujabbakkal, de useless
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
errorcode06
őstag
válasz #41635072 #16 üzenetére
Álomvilágban élsz.
Akit csak ismerek és mobilnetje van, szinte mindig be van neki kapcsolva a torrent, mert az appokat onnan szedi. Aztán ha neki is belassul valamiért, szidja a többit hogy miért kell letölteni[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
törölt tag
válasz errorcode06 #27 üzenetére
Hát akkor jó drága csomagja lehet, ha torrentezni is tud rajta.
Azzal, hogy letöltöget pár megás/tízmegás apk-t még nem fogja megfektetni a hálózatot. -
bambano
titán
válasz #41635072 #28 üzenetére
nekem a tabhoz 16 giga forgalom limites mobilnetem van, mert akkoriban azzal adták akcióban. soha életemben nem tudtam kihasználni még a töredékét se. sőt, ha összeadom, hogy majdnem két év alatt, mióta megvan a tab, mennyit mobilneteztem, akkor sincs meg a 16 giga...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
errorcode06
őstag
válasz #41635072 #28 üzenetére
Ez eddig rendben van, de ha belegondolsz, biztosan nem "páran" fogják ezt használni. Igaz, még csillagászati távolságra vagyunk a nyugati csomagokhoz és árakhoz, de attól még nem szabadna elszabadulni, és átesni annak a bizonyos lónak a túloldalára.
Csak azért aggódom, mert sokat buszozom mostanság, és látom a saját szememmel hogyan csatlakoznak fel a "fiatalok" a laptopokkal a buszos wifikre, és kezdenek el töltögetni mindenfélét. Igaz, ez csak a vodának a hálózatát terheli."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
vocalhost
tag
Ez nem egy remote felület csak?
Torrentre ott van a tTorrent.| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
elithun
őstag
Letöltöttem, és megpróbáltam letölteni vele az ubuntut, de nem kezdi el lehúzni a bájtokat a telefonra. Ez alapján van még mit foltozni rajta.
(#31) vocalhost
A remote felület már régóta kint van, ez most egy torrent kliens.[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
julius666
addikt
Hatalmas +1
A régi "kicsi, egyszerű de okos" kliensből "bloat és bugos" lett és szép lassan a kicsi jelző is érvényét veszti. Pl. Win 8 alatt a felülete bugzik mint az állat, ráadásul mostanság rendre előjön nálam is a diszk cachelési probléma, momentán hogy a memóriában cachelt adatokat valamiért nem/csak iszonyat lassan, akadozva tudja kiírni a lemezre, és gyönyörűen gyűlnek fel a 100 megák a memben...
Kár hogy nincs igazából rendes alternatívája.
-
Janin
csendes tag
Rég vártam már rá.
Nem csak telón lehet lehet torrentezni ma már szerencsére.
Egy 53$-os MK802-es Androidos kütyű tökéletes házi "Torrent szerver" szinte zéró fogyasztással.
Éjjel-nappal mehet minimális költséggel. -
adam576
csendes tag
Xperia X8-on jól fut, teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest