Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    Sziasztok!

    Na addig vergődtem így egy év alatt, hogy a német Google-gól rendeltem egy Pixel 5-öt.

    Tegnap jött meg, félig meddig belaktam.
    Eddig a várakozásnak megfelelő, tetszik, sőt anyagminőségre kellemes meglepetés.

    Pár kérdésem lenne már így előljáróban.

    Egyrészt csengetési módot (hangos, rezeg, néma) lehet e bármilyen módon úgy állítani, hogy a felső notification bar-ba van, mint eddig minden androidos telefonban - kivéve a OP, ahol erre dedikált gomb van.
    Marha körülményes megnyomni ezért a hangerő szabályzó gombot és egy kicsi ikonra egyszer kétszer kattintani... Más megoldás?

    Másik a töltés. Láttam, hogy van ilyen okos töltés funkció, hogy este felteszed és ébresztő időre tölti teli, nem terheli feleslegesen az akksit.
    Ti ezt használjátok, mit gondoltok erről?

    Én a Huawei P30-cal arra szoktam rá, hogy délután, vagy este otthon olyan 75-80%-ra töltöm, amikor nem használom a telot, reggel ébredés után készülődés alatt meg felteszem és általában 88-93%-kal indulok neki a napnak. Tehát 100%-ra csak akkor volt töltve ha kocsiban Android Auto miatt tartósan rá kellett kötni.

    Melyik az ajánlottabb akksi élettartam szempontjából? A gyári feature, esti töltés, reggel töltőről le, vagy az én két lépcsős, de sose 100%-os megoldás?

    Egyelőre ennyi. Galéria app nagyon hiányzik, Huaweiben volt vagy 200 "Kedvenc" fotó mappában, amit nem érzékelt, kezelt a rendszer külön mappaként, így azokat buktam. Ez fájó.
    Emellett a felső kijelző alatti füles hangminősége erősen közepes, erről olvastam, nem volt váratlan, de tényleg hármas alá, ennyi pénzért inkább kettes. Ez nagy kompromisszum mert sokat telefonálok munkám miatt.
    Ezen kívül más nagy negatívum egyelőre nincs, király a készülék, első pár fotónál jó a kamera.

    Sajnálom, hogy rendes méretben, rendes mobil ezen kívül talán 1-2 van, fizikai ujjlenyomat olvasóval meg csak ez. Úgyhogy mindennel meg kell barátkozzak, mert ez a kettő viszont maga a megváltás a mai világban.

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák