Új hozzászólás Aktív témák

  • K82

    őstag

    válasz Technoman #5807 üzenetére

    Megy minden úgy ahogy illik, egy-két embernél fordulnak elő anomáliák VoLTE-ügyben és leginkább a Vodánál (én is vodás vagyok, nálam november óta egyszer szállt el a hálózat amin csak a restart segített).
    NFC-s fizetés/Google Pay rendben, ehhez kapcsolódóan az ujjlenyomat-olvasó amivel meggyűlhet a bajod mert az nem a legjobban sikerült része a telónak (megint csak egyénfüggő, van akinél 10/10 mindig mindenkor, nálam ez nem feltétlen van így).
    Ha fotó, akkor viszont szerintem nincs párja a Pixeleknek. Nem igazán hagy manuális beállítási lehetőségeket a gyári kamera app de nagyon nehéz technikai értelemben véve rossz képet lőni vele, izgő-mozgó gyerek/háziállat/akármi mellett mással nem nagyon van esély megörökíteni a pillanatot. Nem véletlenül portolják a gcam-et szinte mindenhova ahova lehet.
    Azzal is számolj h a Pixeleknek/Google kamerának jellegzetes képi világa van, ha kicsit visszapörgetsz nem is olyan sokat pont volt téma h ugyan más telefont használnak de vagy hiányzik a gcam vagy nem fényképeznek annyit. :)
    Fototrenden is érdemes megnézni mit tud egy Pixel vagy jól beállított gcam port. Pont néztem vissza a saját cuccaimat és találtam egy fotópárt, az egyiket én lőttem Pixel 3-mal míg a másik P10 Proval készült. A helyszínt ismerve nagyon közel készültek a képek egymáshoz képest, a kompozíció kicsit más de durva a különbség. Éjszakaiból is találsz pár példát, az utolsó ilyenem pont a 7-essel készült pár hete.
    A sima és a Pro között minőségbeli különbség nincs, ha el tudnám viselni a kerekített kijelzőt és a méretet akkor a sokoldalúbb kameraszett miatt a Pro-t vettem volna, de van egy határ ami felett már kényelmetlen a használat.

    Pixel / OnePlus Pad

Új hozzászólás Aktív témák