Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    Aztamindenit, 1 nap alatt 1200+HSZ. Saját 2 centem: szépen megkenték őket a kiadók. Nyilván nem gmail+facebookozásból jönne a haszon, hanem a kiadómaffia remél további bevételt a nagyletöltések elmaradásából.

    Amúgy ha már letöltés és p2p: nemrég szereztem be a Starcraft2-t és a Diablo3-at, hivatalosan, a Blizzardtól (teljesértékű telepítőDVDt lévén már nem is árulnak). A két játéktelepítés bő 30giga adatforgalmat generált! Most akkor egy ilyen művelet után fizessen 5eFt-ot az egyszeri honpolgár :Y ? (ja, és a Blizzard telepítő TORRENT alapú)

    Gratulálok, bő egy évtized szabad, korlátlan netezés után jönnek a limites csomagok. Amúgy mindamellett, hogy nem töltök le otthon, email+némi youtube+arckönyv simán összegereblyéz havi 5-6giga forgalmat, elég csak a 3 gép windows frissítéseire gondolni...

    Mivel poltopic, folytatom a sirámot: a nethasználaton eddig is volt adó. ÁFA. Ez az intézkedés büntető célú különadó, amivel egy vékony, amúgy is ritkán szavazó réteget (fiatalok és demokraták...) sarcolnak, míg a bevételből lehet hangzatos, a szélesesdő nyugdíjasrétegnek tetsző "intézkedéseket" finanszírozni, pl rezsicsökkentés. Politika ez, és annak a legmocskosabb fajtája.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák