Új hozzászólás Aktív témák

  • Mikemend

    senior tag

    Tegnap belaktam az új V30-ast. Szép, csilivilli, tetszik! Amiket hiányolok (és gondolom korábban már ki is beszéltétek) a G4-hez képest:
    - állapotsorról nem tudok hangerőt szabályozni, csak ha megnyomom a hangerő gombok valamelyikét. Kicsit kényelmetlen így, de majd megszokom

    - nem tudok parancsikonokat cserélni. Ez nem lenne rossz pár esetben, mert egyes appok nem használnak egyedi ikonokat, és emiatt a G4-en tudtam cserélni. Itt ez hogyan oldható meg?

    - asztali ikonoknál hiába választottam azt, hogy ne legyen semmilyen kerete, pár ikonnak akkor is van. Létezik olyan ikoncsomag vagy bármi, amivel visszakaphatom a keret nélküli ikonokat?

    - a telefonkönyvben nincs Kedvencek lap, amit én is furcsállok. Ha jól olvastam, korábban volt nektek is ebből gond, hogy a legutóbbi hívások lapja (ez a Kedvencek) nem létezik, és állandóan keresni kell a számokat.

    - a régi, Kezdőlap - Programok kettőst használom, tehát nem pakoltatok mindent ki a nyitólapra. Itt két dologra is ráfutottam: felesleges a kereső a programok felett, de nem tudtam kikapcsolni. A másik, hogy ha egy appot törlök, akkor állandóan kézzel kell rendeznem az ikonokat, lyukasak lesznek a programlapok. A G4-nél nem volt ez a gond ABC rendezésnél.

    - kameránál nem lehet letiltani zoomnál az optikák közötti váltást. Persze fotónál nem is szabad zoomolni, de videónál jól jön, viszont azzal, hogy nem tudom letiltani az optikaváltást, így a határra érve felvétel közben ugrás van, tehát sosem tudom egy optikára kizoomolni a felvételt.

    - videószerkesztőnél azt néztem, hogy csak két ponton lehet gyorsítani, lassítani a felvételt. Hosszabb videóknál nem lehet több ilyen pontot megadni valahogy? :F

    - az ablakváltó a G4-en simán kikapcsolt, ha a futó ablakok mellé vagy mögé nyomtam, itt nem, kezdőképernyő gombot kell nyomni.

    Hirtelen ennyi, amúgy abszolút meg vagyok elégedve a váltással, szépen áthozott mindent az LG Backupja, a hiányzó cuccokat meg a SmartBeam segítségével átlőttem. A fentiekre természetesen rákeresek, milyen megoldásokat találtatok, de a keresés sem hoz fel minden találatot, illetve összegezni is szerettem volna a tapasztalataimat, amire hátha van azóta újabb megoldás, azért írtam le.

Új hozzászólás Aktív témák