Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti_KM900
tag
válasz *Tinkerbell* #14794 üzenetére
Először is ajánlom figyelmedbe ezt.
Hosszan kel nyomni valamelyik ikont és akkor tudod szerkeszteni a widgetet és a parancsikonokat is.
-
Peti_KM900
tag
válasz *Tinkerbell* #14800 üzenetére
fw függő a transmitter, és próbáld meg az eszközökön belül, nekem is már csak ott van az ikonja. A V10d-ben külön is ki volt téve a második sorba, de a VADM-ba nincs.
Működés: Mondjad neki, hogy mukodj!!
Komolyan: beállítod valamely üres sávra (pl.:106), beállítod a magnót is, majd megnyomod az átvitelt. Fölül a nyillal kilépsz és megnyitod a zenelejátszót, elindítod és szól a magnó, stb.
-
Peti_KM900
tag
válasz *Tinkerbell* #14804 üzenetére
Nekem V10h-m van, de se az eszkozoknél, se a 2. sorba kulon nincs kirakva. szerintem az en telefonomon nincs ilyen :S nem tudod veletlenul, hogy lehet letolteni? Köszi!
Bocs, az előbb elírtam, nem a 2. hanem a 3. sorba van. Kellékek\eszközök. Itt nézd meg.
-
Peti_KM900
tag
válasz *Tinkerbell* #14811 üzenetére
Van olyan FW amiben nincs. Ha mindenképpen kell, akkor tegyél föl egy másik fw-t Vagy keress JAVA-s transmittert, talán van.
-
Apakara
csendes tag
válasz *Tinkerbell* #14808 üzenetére
Nagyobb Java alkalmazásokat a PC Suite programmal kell telepíteni.Akkor sikerülni fog.
-
Vovi1
aktív tag
válasz *Tinkerbell* #14831 üzenetére
Akkor mindenképen javaslom, hogy cserélj fw-t, mert a lehetőség be van építve és érdemes használni. ( már többször benne felejtettem az autómban a telefont,,. mert azt hittem a rádió szólt és azt kapcsoltam le.) Próbáltad a lejátszás közbeni menűt is? Az első lépések óta itt vagyok a fórumon, de még nem hallottam, hogy ne lenne benne minden fw-ben a transmitter.
Nekem eddig mindegyikben volt 10a, j, v, p.Nem gondolnám, hogy olyan lehetőség lenne, mint a kézírás felismerés, amelyik a távol keleti fw-k jellemzője, ott a sajátos írás miatt van jelentősége. A Tv vevőt pl. a tré mob. erőlteti, más fw-ben nincs benne, nem hardver függő lehetőségek. Erről sem szól a fórum.
Találtam egy érintő képernyős sakk programot. Régebben elég jól sakkoztam, de ez a dög 10 lépésben megvert - feladtam. Champion.jar. nem tudom, hogy a korábbi összeállításokban benne van-e.
-
caverinha
aktív tag
válasz *Tinkerbell* #14835 üzenetére
Az első oldalon le van írva az fw csere...
-
Vovi1
aktív tag
válasz *Tinkerbell* #14835 üzenetére
Átnéztem az internetet, valóban a 10h - kínai - verzióban lehet, hogy nincs benne, de ez egy elég régi fw. A neten a többség is csak ügyetlenkedett, illetve nem tudta, hogyan kell használni. Először próbálkozz a PC Suite hivatalos frissítéssel, lehet, hogy szerencséd lesz, ez elvileg a legújabb fw-t teszi fel - régiófüggően! Nem kell bűvészkedni, csak néhány értelemszerű oké és imádkozik. Ha nincs újabb szoft - akkor úgysem fut le. IMEI szám alapján dolgozik. Leíráás az 1.hsz-ben.
Tovább pontosítok: a zenelejátszóban szám kijelölése vagy indítása után jön elő a sorban, addig nem. ( hogy miért az rejtély)
-
405
tag
válasz *Tinkerbell* #14852 üzenetére
Hello!
V:10f----LG PC Suite III a hivatalos.
Okos ember a más kárán tanul .....
-
405
tag
válasz *Tinkerbell* #14854 üzenetére
LG PC Suite -al nem bírsz választani.Felteszi a legújabbat régió és függőség szerint asszem.
Okos ember a más kárán tanul .....
-
Schrift
tag
válasz *Tinkerbell* #14856 üzenetére
Szia! Fw = szoftver. Jó lesz az. Frissítés előtt ajánlatos megejteni egy biztonsági mentést, majd frissités után pedig egy FR - memória rekesz űrités - FR hármast.
[ Szerkesztve ]
-
Vovi1
aktív tag
válasz *Tinkerbell* #14856 üzenetére
Szoftver és fw ugyanaz. A Pc Suite mindent átír, korábban érintettek szerint. Ez a legegyszerűbb, nem kellene molyolni egyenlőre. Vedd ki a sim kártyát, indítsd el a pc suitot, engedd a fríssítést - többször, pc*s, majd felajánlja, hogy a telót is frissíti. Ok és türelem. Biztosan lesz transm. Minden prg tud magyarul. Figyelem, mindent töröl, biztonsági mentés kell! Kellenek még driverek, stb, de minden letölthető az LG honlapról is, illetve automatikusan megcsinálja magának. Utána factory reset- erről olvass vissza.
Minden valamire való telefonos cég megcsinálta a saját gyári internetes frissítő programját, már elnézést, de a bénákra tervezve. Elrontani sem lehet, kivéve áramszünet.
-
sBc
aktív tag
válasz *Tinkerbell* #14839 üzenetére
Milyen "facebookot" akarsz Te kitenni?
Nincs fm transmitter?!
Egy telefonról beszélünk?!medmike: gratula!
Én is váltáson gondolkodom, mert nekem olyan telefon kell amin minden működik.[ Szerkesztve ]
-
iistii
tag
válasz *Tinkerbell* #14905 üzenetére
témát nem lehet tenni, hátteret csak oda lehet ahol van az is hogy tartsd nyomva a feloldáshoz, a widget, multimédia, parancsikonok, kapcsolatok (kocka 4 oldala) mögé nem lehet, csak moddal
TWRM_00 (VADM mod)
-
bzroli
csendes tag
válasz *Tinkerbell* #14944 üzenetére
Írd be a keresőbe ezt: We-Travel.
Sokan ezt próbálgatják. Több-kevesebb sikerrel.HTC Incredible S
-
greenmeister
tag
válasz *Tinkerbell* #14831 üzenetére
Nimbuzz-t próbáltad már??? Van rajta skype. Bár érdekes megkötésekkel lehet csak skypolni vele.
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
Ap3x89
aktív tag
válasz *Tinkerbell* #15233 üzenetére
nem lehet őket mappába rendezni. ha berakod őket a névjegyekhez akkor megjelennek az újak és a régieket le lehet törölni mert azok már nem kellenek
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
Ap3x89
aktív tag
válasz *Tinkerbell* #15260 üzenetére
az előző kérdésre máshogy nem lehet megoldani a képeket és jobb klikket sem lehet legalábbis én eddig nem találkoztam vele
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
Bavid
senior tag
válasz *Tinkerbell* #15704 üzenetére
Bizonyos firmwarekben van egy Music ID nevű szolgáltatás, én még nem próbáltam, de ha jól emlékszem a VADm-ban is van azt érdemes lehet felraknod.
-
saphancs
aktív tag
válasz *Tinkerbell* #16254 üzenetére
ebuddy...
[link] a faq... le is tudod innen tölteni, ha jó emlékszem(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Bavid
senior tag
válasz *Tinkerbell* #16256 üzenetére
Max a chat részét lehet használni a skypnak, hívni nem lehet, gondolj bele akkor beülnél pl a mekibe és ingyen telefonálnál
-
Peti_KM900
tag
válasz *Tinkerbell* #16323 üzenetére
Keresgélj itt!
-
Schrift
tag
válasz *Tinkerbell* #16325 üzenetére
Van egy ilyen [link] de ez egyenlőre nem sokat ér.
-
Peti_KM900
tag
válasz *Tinkerbell* #16332 üzenetére
A FAQ-ban lévő operát használod vagy a szintén opera, de béta verziót?
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz *Tinkerbell* #16334 üzenetére
hali
pc-n megnyitot rarral a jar fájt és kiszeded a virtuális billenytyüt le van irva a faq -baLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
risnos
tag
válasz *Tinkerbell* #16325 üzenetére
Itt [link], itt [link], itt is talá
lsz sok progit Arénára. Umnet ingyenes regelés után tölthető. De a Mobile9, Mobile24-en is nézz körül java progik után..Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
ablink182
csendes tag
válasz *Tinkerbell* #16393 üzenetére
szia!
azt mondod megnyitja a microsoft office word dokumentumjait?
nekem cssak a txtket nyitja meg
tudsz segíteni, mi lehet a gond?
köszi -
Ronin-
senior tag
válasz *Tinkerbell* #16463 üzenetére
-
sBc
aktív tag
válasz *Tinkerbell* #16461 üzenetére
Érintsd meg kétszer a "kis téglalapot"! /röviden majd hosszan és előjön egy menü, hogy edit vagy clear./
Megújult a Wisepilot, de sajnos még mindig fizetős.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz *Tinkerbell* #16494 üzenetére
Néhány FW tartalmazza! Pld. VADM, vagy a V10H_00. Java-ban még nem láttam. Ezek az Fw-k a kézírás felismerést is tudják.
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
Ronin-
senior tag
-
Rabidsnail
senior tag
válasz *Tinkerbell* #16503 üzenetére
Amit én pakolásztam össze,arról itt van pár kép.
[link]
Itt pedig egy csomó másikat! Szerintem ezek mind stabil Fw-k! A TagIt-et és a kézírás felismerést nem mind ismeri.
[link][ Szerkesztve ]
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
sBc
aktív tag
válasz *Tinkerbell* #16503 üzenetére
Tinkerbell olvass vissza, mert már válaszoltam az Opera-val kapcsolatban!
Tartsd hosszan rajta az ujjad.Itt kipróbálhatod, hosszan nyomd a bal egérgombot az egyik gyorstárcsázón, a téglalapon. /Opera mini demo/
[ Szerkesztve ]
-
Schrift
tag
válasz *Tinkerbell* #17412 üzenetére
A format factory rátudja égetni.
-
Schrift
tag
válasz *Tinkerbell* #17414 üzenetére
Az 1. hsz.-ben van link.
-
Schrift
tag
válasz *Tinkerbell* #17417 üzenetére
Behúzod a fájlt a format factory-ba, akkor kijön, h mp4, AVI stb. Kiválasztod amit szeretnél, aztán nem kattintsz az OK ra, hanem a beállításokra, itt beállíthatsz mindent: felbontás, felirat stb.
-
KennyONE
aktív tag
válasz *Tinkerbell* #18700 üzenetére
Nekem most moddolt V10P-m van fenn,itt is tapasztalom a képernyőbeégést,de eddig nem fagyott le meg semmi ilyesmi...
-
KennyONE
aktív tag
válasz *Tinkerbell* #18707 üzenetére
[itt] érhető el az sw.Képet meg tudok küldeni mail-ben bárkinek aki kíváncsi rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest