- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
varos
tag
Megnéztem én is, így van ahogy leírta gretzky fórumtárs.
[ Szerkesztve ]
-
attak79
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem meg a telót a smartshopnál, és nem tudom,hogy ez mennyire valid dolog,de nincs benne a másodlagos kijelző... járt már így valaki,vagy ez normális így? (Van benne headst meg szilikon tok...)
Bontatlan,leragasztott volt a doboz,tehát ott nem volt hiba.. -
attak79
tag
187 ropi volt.
A dobozt most nem tudom megnézni,mert reggelig nem leszek otthon,de nem rémlik,h.rajta lett volna. Vagy a weboldalra gondoltál?Mert ott már nem elérhető.Igazából nem az a baj,hogy van ilyen verzió is,hanem hogy ez nincs külön feltüntetve.Tudta bárki is,hogy lesz forgalomban ilyen verzió?Ugyanazzal a névvel,ami kicsit se megtévesztő?F...om... -
gretzky77
veterán
Elvileg nem ugyanazzal a névvel, mert szerepelnie kell benne, hogy dual screen! V50-ből is van olyan ami nem dual screen, sőt valamelyik régiós V50 esetén a hátulján lévő csatlakozók sincsenek meg a dual screenhez!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
Én most rákerestem a smartshopnál jelenleg nem kapható! A leírásukban nem szerepel, hogy dual screen lenne tehát nem megtévesztő, mert ha dual screenes akkor az a nevében is szerepel, itt viszont nem is írja, hogy az lenne, viszont egy bemutató videó van ahol viszont dual screennel szerepel! Online rendelted, akkor elvileg van 14 napos elállási jogod! Ha viszont ott vetted simán akkor neccesebb a dolog ott meg kellett volna nézned!
[ Szerkesztve ]
-
attak79
tag
Sziasztok ismét!
Fejlesztői opciót nem találom,az animációs ablak, skála, időtartam kellene... -
varos
tag
Sziasztok!
Most kaptam meg a 2019. novemberi Google biztonsági frissítést, és ti?[ Szerkesztve ]
-
attak79
tag
Őöööö...hol az fm rádió?!
-
attak79
tag
-
stemplar07
őstag
-
gretzky77
veterán
Ne kapd fel a vizet, nem bántásból írtam, csak ugye utólag lepődtél meg, hogy nincs dual screen ill. FM rádió!
Mondjuk itt is most beleolvastam és ezek szerint itt nem az EU modellt tesztelték ,hogy azt írják van FM rádió!? Érdekes[ Szerkesztve ]
-
Pheonix
tag
Nem tudom miért rémlik úgy, hogy valahol azt olvastam, hogy cseppálló és megkapta a katonai minősítést.... jah és hogy van benne infra.
Ezek szerint valamelyikkel összekevertem. :( De vajon melyikkel az elmúlt 3-4 hónap készülékei közül?! -
Pheonix
tag
válasz stemplar07 #286 üzenetére
Hogy IP68-as ha szabadon van a Type-C csatlakó? Ott simán bemegy a víz..
-
gretzky77
veterán
-
Pheonix
tag
Ahogy azt több helyen is olvastam, az ujjlenyomat beolvasása valóban nagyon gyengécsken szerepel.
-
porkiy
aktív tag
Üdv, MI9-nek keresem az utódját, az lenne a kérdésem, hogy a két kijelzővel is működik a vezeték nélküli töltés? Köszi.
-
stemplar07
őstag
-
porkiy
aktív tag
válasz stemplar07 #294 üzenetére
Köszönöm.
-
porkiy
aktív tag
És még egy kérdés, gesztusvezérlést tud a teló?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest