Új hozzászólás Aktív témák

  • ctvagyok

    őstag

    válasz eladogeppc #4867 üzenetére

    Nyugi én sok mindenben egyet értek.
    Üzemidő tök átlagos, de akinek nem elég a 4 óra, annak nem ez a telefon való. Nekem is kevés, de szerencsére gyorsan tölt, és az aksi is könnyen cserélhető és jól bírj készenlétben.
    A fluiditás meg úgy tűnik mindenkinek mást jelent, multitaskingban sem nem túl erős szerintem a G4. Sőt könnyen megakasztom. Néha még az app drawer is késve nyílik, háttér újratöltés is volt már.A Youtube app valami katasztrófa mit művel nálam. Néha wifihez is elfelejt újracsatlakozni, ha épen a határán állok a vételnek. Ez jellemzően a konyha. Jellemzőek a mikrolaggok is. Fagyás újraindulás meg a Samsungomon is ritka volt, szóval az itt is okés. Lehet egyszer újra kéne indítanom, mert még nem volt szegényke :DDD
    Viszony gyorsan megnyílik minden, meg jó a kamera. Ha az s6 szerintem jobb is egy kicsit kamerában, de ennek sem kell szégyenkeznie. Belenagyítás nélkül teljesen használható képek beltérben automata módban. Állványról meg kézivel gondolom még jobb.
    Én sem vagyok teljesen elégedett, de jobbat nem tudtam kitalálni. P8 lett volna a másik, ami tényleg prémium és jobb méretű is, de végül a G4 maradt. Cserélhető aksi és kamera meg sebesség miatt.
    Bár jó lenne, ha nem lenne az USB port alul ilyen rohadt éles, mert úgy érzem le akarja vágni az ujjam. Szóval én sem vagyok elégedett tökéletesen, de ez van. Ha egy fokkal kisebb lenne azt díjaznám , mert így egy kézzel kényelmetlen. Főleg az éles USB és 3,5mm dugaj miatt. Na és a sarka sem piskóta :DDD
    Szóval én csak ajánlani tudom a g4-et, de könnyen elhiszem, hogy sok embernek nem ez a legjobb telefon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák