Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz korpicschess #43889 üzenetére

    Én nyáron estem túl a bootloop macerán, akkor kértem a cserepapír kiállítását, mivel nem először voltam szervizben, de lepattintottak, mondván ez már eleve egy cserélt G4 és ezzel még csak első alkalommal voltam (pfff...).

    Amíg van alkatrész, addig javíthatnak. Nincs arra szabály, hogy hányszor javíthatnak, lehet ez száz alkalom is, ez az ő belátásukra van bízva. Azért a harmadik környékén már általában inkább kiállítják a papírt a cseréről.

    Mivel nem vagyok elégedett a cserélt alaplappal (hard reset után is előfordulnak csúnya akadozások a rendszerben), ezért a jövő héten ismét beviszem a telefont. Szerintem a CPU/GPU throttlingol. De a kijelzőt is meg fogom reklamálni, mert LGD-ről cserélték JDI-re, más színekkel dolgozik, érzésre kisebb a kontraszt is és az érzékenysége sem az igazi, azt pedig törvény írja elő, hogy a csere alkatrésznek hoznia kell a cserélt minden minőségi jellemzőjét.

    Oké, most van egy G4-em aminek a problémás elemei még +1 évig garanciálisak, ez rendben is van, de akkor sem vagyok elégedett.

Új hozzászólás Aktív témák