Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz ChrisLowe #31370 üzenetére

    Sajnos valószínűleg a túlmelegedés miatt elengedett valami forrasztás az alapban, ez elsősorban a 2015 szeptember előtt gyártásúakat érinti, ott sajnos szinte mindegyik bootlopos lesz előbb utóbb, ez egy tervezési és gyártási hiba amit az LG elismert: [link] [link]
    Itt sajnos az is közrejátszhat a problémában, hogy a snapi 808 hajlamos eléggé melegedni+ a bőr is inkább arról híres, hogy inkább benntartja a meleget. Szóval a kettő együtt lehet erősebb forrasztási technológiát igényelt mint korábban alkalmaztak.

    A kijelző beégés, valószínűleg az incell +QHD + a melegedés okozta, LGD panelek helyett már JDI paneleket raknak bele, aminél nem hallottam hogy előfordult volna beégés. De pl. sárgulás időnként beégés az Iphonoknál is előfordul.

    (#31369) pucz neked milyen típusú a kijelződ LGD vagy JDI?

    Egyébként baromi jó teló, nagyon élvezetes minden perce a használatnak. Gyönyörű kijelző, nagyon gyors optimalizált a rendszer, a 3GB ram miatt, pillanatok alatt megnyílik minden, a kamerája az egyik legjobb a mobilok között, a hajlított formája a bőr hátlap talán a legegyedibb telefon.

Új hozzászólás Aktív témák