Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen routert?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Olcsó Temu-riválison dolgozik az Amazon
- VMware
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 10 milliárd humanoid robotot jósol 2040-re Elon Musk
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
-
IT café
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1Bali
tag
Üdv mindenkinek.
Már pár hónapja olvasgatom a fórumot mint érdeklődő, de péntektől G3 tulajként vagyok jelen.
Eddig arra vártam hogy lejárjon a húségidőm a vodánál, és tudjak venni új készüléket.
A Vodafone weblapján azt írta, hogy az én tarifámhoz 9900 Ft. a G3. Mondom ezt nem lehet kihagyni.
Aztán jött a pofára esés. A 9900 az valós + havi 5000 Ft. Ami így már 2 év alatt 130 000 Ft.
Az szerintem kicsit sok érte.
Ezért vettem egy használt, fél éves készüléket, így még másfél év gari is van rá. (ez is vodás).
Remek kis készülék, jó vétel volt. Persze olvastam itt hogy valaki 30 000 Ft.-ért újat vett, nekem nem volt ilyen szerencsém, de nekem az 52 000 Ft. jó boltnak tűnik.
Ja és ezen is LP van[ Szerkesztve ]
-
M1Bali
tag
Sziasztok!
Nekem pedig V21a-216-70 van épp a telefonomon.
Ehhez nincs valakinek KDZ linkje, vagy egyéb lelőhelye??Jó lenne egy visszaállítási lehetőség mielőtt bármit frissítek rajta.
-
M1Bali
tag
Sziasztok!
Sajnos megpróbáltam feltenni a TWRP Recovery-t az összefoglalóban leírtak szerint. Elöször Root, aztán Auto-Rec, ami kicsit nehézkesen csinálta a dolgát, majd újraindítottam volna a telefont de csak a kék és piros értesítési led villog felváltva. Semmit nem tudok vele kezdeni. Gondoltam akkor frissítem 6.0-ra. de az LG Pc Suite nem ismeri fel a telefont, mivel az nem kapcsol be. A LG Flash Tools sem fut végig csak 60% ig, mert a download mód sem jön be, hiába nyomom a hangerő fel gombot. Most akkor téglát csináltam, vagy van valami megoldás, életre lehet még kelteni?????? -
M1Bali
tag
válasz gixxergabi #36592 üzenetére
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy míg Loli volt a telon addig sosem oldott ki a zsebeben.
Majd alaplapot cseréltek és V30C került fel rá. Utána rendszeresen indított programokat, hívtam embereket zsebből. Mintát kellett beállítanom a feloldáshoz, hogy kiküszöböljem a véletlen hívásokat.
Most feltettem a fentebb linkelt V30J-t. Azóta nem tapasztaltam véletlen szerű feloldást a zsebben minta nélkül. Persze még csak tegnap este varázsoltam rá ezt a romot, de egyenlőre jók a tapasztalataim.
Köszönet zoltan9211 a linket.[ Szerkesztve ]
-
M1Bali
tag
Sziasztok.
Szeretném kipróbálni a CM 14,1 romot, azt látom, hogy recoveryhez img kiterjesztésü file tartozik.
Azt hogy kel feltenni? Azt hittem hogy a zip-et lehet recoveryből felrakni. -
M1Bali
tag
válasz kszthly #38047 üzenetére
Sajna vasárnap már nem volt időm foglakozni a telefonommal, de ma este vagy holnap rászánom magam és ki szeretném próbálni ezt CM 14.1 romot. Kérlek segíts abban hogy mit hogyan, milyen sorrendben rakjak fel.
Az a gapps mire kell, Milyen kernel kell hozzá, és hon lehet rálelni? -
M1Bali
tag
válasz SkyLine3000 #38110 üzenetére
Köszi.
Felvarázsoltam, de nem találtam lehetőséget az adataim visszaállítására, nincs play áruház, és a netről sem tudtam telepíteni mert nincs kompatibilis eszközöm. Persze a gapps még nincs fent, gondolom az megoldja ezt a gondot.
Az akksi töltöttségi szint százalékos érékét nem tudom az állapotsávon megjeleníteni. Egyenlőre ennyi.[ Szerkesztve ]
-
M1Bali
tag
válasz kszthly #38133 üzenetére
Hát én pont tegnap este görcsöltem vele, Feltettem a 19.-i CM 14.1 verziót.
A kijelző elforgatás nem működött, feltettem az általad belinkelt 2016.11.02. kernelt, és azzal jó lett.
Ha előbb tudom kipróbáltam volna. Visszatenni gondolom nem tudom csak ha újra teszem az egészet?
Persze ahhoz nem sok kedvem lenne, mire mindent appot újra telepítek, beállítok. -
-
M1Bali
tag
Sajna ez nem jött be. A reggeli ébresztőt szerettem volna beállítani, de az "óra alkalmazás leállt".
Ez nekem túl sok, túl sok a hiba, a leálló alkalmazás.
Ennyit a CM 14.1-ről. -
M1Bali
tag
Ma volt egy kis idő foglalkozni a telefonommal és nekiálltam feltenni ismét a CM 14.1 legutóbbi verziót 2016.11.25.-t
Sajnos már néha bekavart valami, és némely alkalmazás hibát jelzett, ezért ideje volt valamit kitalálnom.Csináltam egy teljes törlést, persze kivettem a SD kártyát nehogy véletlenül azt is töröljem.
Ment fel a 21c modem, aztán a rom, majd a gapps, és láss csodát most működik "minden".
Az óra nem áll le, az elforgatás is jó, a kamera is, wi-fi, és amit próbáltam az eddig jól működik.
Remélem az akksi kezelése is rendben lesz, nem kell többet töltenem mint eddig.
Még az értesítési ledet nem tudtam tesztelni, de remélem az is teszi a dolgát.[ Szerkesztve ]
-
M1Bali
tag
válasz gixxergabi #38227 üzenetére
Most tesztelem ezt , ha nem tetszik kifogom próbálni azt is.
Így már nem nehéz hogy van TWRP, könnyen csinálhat egy mentést-visszaállítást az ember.
Lehet kísérletezni . -
M1Bali
tag
Sziasztok:
Nem tud valaki olyan gyári romot ami zip formátumban van és TWRP-vel telepíthető?
Sajnos valamiért a PC Suite és a Flash Tools sem akar kapcsolodni a telefonomhoz. -
M1Bali
tag
válasz Crabface #39786 üzenetére
Köszönöm, ezt én is megtaláltam. Feltettem, de a térerő nem igazán jó vele, állandóan eldobja.
Aztán addig kisérleteztem, mig megpróbáltam a laptopomal és onnan egyből felment a kdz.
Érdekes, hisz pár hónapja még az asztali gépemről tettem fel, most meg nem csatlakozott a telefonhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Házimozi haladó szinten
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- Hardcore café