Új hozzászólás Aktív témák

  • fishme

    tag

    válasz adammkaa #13725 üzenetére

    Samsung fülest nem ismerem, az LG nagyon szép és ott be is fejezhetjük a hangja borzalmas most egyenlőre még nincs lehetőségem másik fülest kipróbálni így nem tudom hogy az enyém-e a gyári hibás
    Hívások kezelésére tökéletes meg maximum komolyzene hallgatására de a basszus az kritikán aluli jelenleg a Soni xperia S gyári fülesemet használom az LG-hez.
    A pam kérdés az felhasználó függő nekem pl 700 mb alatt nem nagyon volt a telefon gyors max ha nyomtál egy ram tisztítást és úgy lépsz be a menübe akkor van egy nagyon pici várakozási idő de az csak az első alkalommal van.
    Én nem bántam meg nagyon szép a képe jó fényviszonyok mellett szép képeket készít belső és külső hangszóró hangja egyaránt megfelelő fogásra kicsit csúszós volt elsőre de azt meg lehet szokni.
    A hátlap nyikorgásról annyit ha nagyon nyomom akkor lehet hallani de akkor már szemel láthatóan hajlik is tehát nekem normális használat mellett nem recseg pattog.
    Olvastam valamelyik hozzászólásban hogy nem reagál a dupla kattintásra nálam ez sem jelentkezik valószínű hogy nem megfelelő sebességgel kattintanak és ezért nem érzékeli.

Új hozzászólás Aktív témák