- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nem tudom,de ez a felhő alapu szolgáltatás valahogy nekem nem gyere be ,lehet hogy az idő majd igazolja a jogosságát,de lehet hogy én már öreg vagyok ehhez
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
sirály12
őstag
Az első időkben én sem voltam oda értük. De néha nem rosz, ha bárhol el tudom érni a dolgaimat. Mostanra több ilyen szolgáltatást is használok.
Olyat pedig nem kell ilyen helyre feltölteni, amit nem akarsz, hogy más is lásson.Most regeltem ide is, kipróbálásra. Megy, de csak én nem találom, vagy tényleg nincs megosztás? Tehát ez egy ilyen egyemberes dolog?
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
őstag
Ez mind szép,csak van 32gb-s micro sd kártya is azon elfér sok minden,még ha talán vonaton vagy,vagy utazol valahova,és útközben megmutatod valakinek a képeket,vagy nézel videót,akkor talán,de arra is ott a micro sd,ha már 2X32gb nálad van akkor mi az ami nem fér fel rá?szóval egyelőre nem látom értelmét mint magánszemélynek,a céges felhőbe talán több lehetőség van
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
sheep
addikt
nem vágom ezt a felhő témát, pls valaki homályosítson fel:
ha egy felhőben tárolom pl. az mp3 zenéimet, akkor:
-a minősége romlik-e érezhetően ha onnan streamelem, nem pedig a belső tárhelyről?
-a felhő elérése plusz pénzbe kerül gondolom. Tehát ha onnan hallgatok zenét akkor az a mobilnetet fogyasztja?Bocs ha láma kérdések, de nagyon nem vágom a témát..
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
pusszycat
nagyúr
Hetek óta használom nagy megelégedésél speciel a tv-n ami fix keveslem az 5 GB-ot.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
airmax_2.0
tag
Nem volt egyszerű, de regisztráltam, klienst töltöttem telefonra/pcre, mappákat mozgattam feltöltöttem letöltöttem beleizzadtam...
Elvileg működik... -
houimli
csendes tag
Ez is olyan mint az lg minden terméke. Összecsapott sz**kupac
[ Szerkesztve ]
(I____\==OOOO==/ ____I)
-
houimli
csendes tag
Tények:
LG 2x, megvettem nagy reményekkel ketmagos, tegra stb. Ehhez képest egy használhatatlan műanyag darab volt. A rendszer olyan lassulasokat és fagyasokat csinált hogy azóta is ezzel álmodom rossz éjszakáimon.
LG Plazma tv, 2 és fel éves korában megdöglött benne a kijelző fólia ami a kijelzőn belülre integrált valami. Javithatatlan, kuka. 250E Ft volt egy nagy áruházban. LG szervizt hívom, problémát elmondom, válasz: tudunk ajánlani szervizeket a keruleteben mert ok nem foglalkoznak garanciát túli javitassal.
LG Mosógép, 69.990-ért. 1 év gari. 1 év 1 vagy max 2 honaposan vezérlés és motor csere mert az egyik leegette másikat. Szerelő megcsinálta 35e Ft-er!! 2 hónap múlva elárasztotta a fürdőt mire hazaertunk. Szivattyunak vége. Rosszan eladtam egy szervizesnek az apron 8e Ft-ért.
Jaj majd elfelejtettem az LG monitorom. Pár napos korában elment a fenyero. Garanciaban javítva, valami fenycsovet cseréltek. 6 honaposan be sem kapcsol, garszerviz, tapcsere a papíron. 1.5 évesen 1-2 perc és elmegy a kép. Eladtam az apron.
[ Szerkesztve ]
(I____\==OOOO==/ ____I)
-
-
-
Beantech
tag
Akkor neked peched van az LG-kkel. Nekem fullhd 22" monitor semmi baja már lassan 4 éve, lg arena hibátlan már nem tudom mióta, 4x HD lassan 1éves lesz de még nincs baja remélem nem is lesz.
-
RaveForce
veterán
Lg arenaval elégedettnek lenni nem vall túl nagy igényességre bántásnak ne vedd, igényes külső és minőség....nade belül..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest