Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz dime27 #6727 üzenetére

    Fényképezésnél / zseblámpázásnál csak az egyik led világít. Csak mondom, hátha valakinek ez fontos.
    A memóriakihasználást én is megfigyeltem, valóban kevesebbet eszik. A térerő problémákon lehet segíteni a modem verzió cserélgetésével, majd utánaolvasok melyik vált be leginkább a népeknek. Az elsődleges sim kártyám Vodás, gondolom ez se tesz túl jót a 4G sebességnek, majd kipróbálom egy Telenoros kártyával.
    Összességében egy nagyon kiforrott, átgondolt, jó romnak tartom. Next launcherrel használom, és a készülék karcolja a tökéletességet. Üzemideje is nagyon jó. Viper FX-et nem próbáltam, a saját hangminőség-baszkerálóját sikerült úgy beállítani, hogy nagyon szépen szól (Poweramp-pal). Első rom életemben, ahol nem tettem fel azonnal az Xposed-GB duót, és nem is érzek erre késztetést. Ez azért valamit elárul.
    Vannak benne gyárilag üzemmódok, amiket a Taskerrel simán lehet billenteni, 2 soros scriptjeim vannak a régi 20 sorosak helyett. A gombokra tetszőlegesen lehet programozni funkciókat. A gyorskapcsoló panel az értesítési sávban tetszőlegesen testreszabható. Értesítések, jogosultságok gyárilag, mindenféle külső app nélkül testreszabhatók (egyébként a gyári romban is sok megvan ezek közül, sőt, megkockáztatom hogy innen vették az ötletet sokmindenhez).
    Egyszóval CM: :C

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák