Aktív témák

  • AusWolf

    őstag

    válasz moonlight115 #25106 üzenetére

    Nem zavar a Wolfi, dehogy is! Tudom, hogy csupa kedvességből teszed. :)

    Teljes mértékig egyetértek, a kommunikáció (vagyis a hiánya) az egyetlen probléma. A véleményemet, vagyis amiket itt leírtam, apám is ismeri. Többször is igyekeztem finoman a tudtára adni, de mindig vita lett belőle. "Te nem éltél még semmit", "nem tudod, hogy működik a világ", "az én apám is ilyen volt", "ez a normális, az emberek így működnek", "ha nem fogod fel, akkor alkalmatlan vagy az életre", és ezekhez hasonló kedvességeket ordít az arcomba, akárhányszor megpróbálok egy ügyet a tőlem telhető legbékésebben lerendezni.

    Nem vagyok egy gyáva ember, sosem támadok hátulról. Ha valami bánt, akkor annak hangot adok, igyekszem azonnal elsimítani a nézeteltéréseket. Főleg, mivel nem szeretek hosszú időn át haragot tárolni magamban. Az általam itt leírt eseteket mindig béketeremtési szándék, majd az abból fakadó kommunikációs problémák követték.

    A rivalizálást illetően is igazad lehet, én is gondoltam már erre. A National Geographic-on lehet ilyesmit látni oroszlánoknál. Viszont sosem az alfahím kezdi a dolgot, így ezzel csak beismeri, hogy én vagyok a jobb. :P A lovagi tornán is mindig a vidéki kismiska próbálja legyőzni a bajnokot.

    Amúgy félreértés ne essék, nem dúl a harc reggeltől estig, csupán vannak dolgok, amik megnehezítik az együttélést (de már nem sokáig).

    Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed. :R

    Szerk.: Ööö... milyen különdíjamhoz? :B

    [ Szerkesztve ]

    Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.

Aktív témák