Aktív témák

  • AusWolf

    őstag

    válasz Vakegérke #24027 üzenetére

    Eladóvá vált egy Hófehérkét ábrázoló matrica 10x15 cm-es méretben. Igazi klasszikus darab, még annak idején, a Disney rajzfilm bemutatóján osztogatták, mára viszont csak ez az egy példány maradt. Egy igazi rajongónak kötelező! Máshol már biztosan nem találsz ilyet. A hátulját maga Hófehérke írta alá, de külön kérésre a herceg kézjegyét is szívesen rárakom. :P
    Egy múzeumnak akár 100.000 Ft-ot is megérne, de most kedvezményes áron, 80.000 Ft-ért a tiéd lehet. Szinte ingyen van! Ha egy napon belül megveszed, akkor egy egyedi, házi készítésű, 20x20 cm-es farostlemez darabot is adok hozzá, amire kedved szerint bármikor felragaszthatod.
    Megjegyzés: Nézd meg a többi termékemet is! Külön hirdetésben elérhető a fénykép- és matricatervező szoftver és a multifunkciós nyomtató, amivel ez a páratlan, klasszikus matrica napi 1000 példányban készül, illetve az egyedi, minőségi műanyagból öntött OTP Bankos reklámtoll, amivel éjszakánként az utcám sarkán álldogáló kedves hölgy a Hófehérke aláírást készíti.

    Remélem, jól értelmeztem a szabályokat. :U

    Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.

Aktív témák