Hirdetés

 • MasterDeeJay

  PH! addikt

  Egyik céges gépen nálam is 40Gb!-ot szedett le a disk cleanup windows update néven. Valószínű beragadt windows buid frissítést töltögette le amíg el nem fogyott a hely. Driverekből is be szokott tárolni 40 féle nvidia drivert amik egyenként 500-600mb-osak aztán mindenféle programmal ganyézhatom ki.
  Most egy biztonsági mentést kapcsolnak ki mert kell a hely?
  BTW érdemes minden updatekor ellenőrzi mert nálam rendszeres hogy a rendszervisszaállítást beállítja 0-ra vagy teljesen kikapcsolja egy nagy update után. Akkor ér meglepetés amikor vissza szeretném állítani mert elcseszett valamit az update.

  MS-nél szándékosan csinálják szarra az oprendszert és csesznek ki a felhasználókkal de nem jöttem rá miért?
  Elméletben hozzáértő programozók írják a windowst? Vagy indiaiak egy sufniban?
  Évről évre egyre szarabb lesz a windows. Mai napig nem csinálták meg a skizofrén felületet (gépház vs vezérlőpult) Mostanában meg az öngyilkos update-k mennek, van munka rendesen. Viszont így cégnél mindig foghatom arra ha szar valami hogy lejött egy frissítés. :DDD
  Best of nálam az amikor build frissítés után bootoláskor csak egy szem egér kurzor van fekete háttérrel, pár gépnél előjött. Ezt az ős inteles intvga okozta, pedig frissítéskor csinál valami ellenőrzést hogy megfelel a gép updatere. (frissítési segéddel)
  Az a szerencsém hogy minden nagy frissítés előtt csinálok komplett lemezkép mentést a rendszerssd-ről.

  [ Szerkesztve ]

  The Glorious Dual Xeon Workstation Gaming Master Race :)