Új hozzászólás Aktív témák

 • Felesbandi

  senior tag

  Amugy en, mint nem audiofil hozzatennem azoknak az embereknek, akik kodek-eket hianyolnak, vagy a Sony WF-1000XM3-hez hasonlitjak, hogy mas igenyek is leteznek a foldon, mint a legcsucsabb hangminoseg, nem mindenki azert veszi ezt az atlagos hangminosegevel, mert hulye es csak ezzel akar felvagni.

  Ha jol tudom, ez a fules az Apple okosziszteman belul automatikusan valt hangforrast pl. Macbook es iPhone, vagy az ora kozott, amit en pl. 100% ki is hasznalnek es szamomra eleg eros erv az Airpods mellett.

  A tokja (meg maga a fules is) hatarozottan kisebb, mint a Sony fulese, amit pl. tuti nem birnek tokostul zsebre vagni, ami szamomra egy ilyennel deal-breaker.

  Ha igaz, amit a tesztelok mondanak, a transzparens mod eleg tiszta, ami pl. nem mondhato el a mostani Galaxy Buds fulesemrol, aminel kegyetlen feherzajjal tarsul ez a mod.

  Meg ha jol tudom, valamelyest nyitott is maga a fules, nem csinal nyomaskulonbseget a fulbe teve, ami hosszabb hasznalat mellett nem mellekes.

  En speciel jelenleg munka utan leveszem a 120+ ezres Jabra Evolve 85 headsetemet, majd elkezdek kockulni a 30 ezres XBOX headsettel. Bar utobbinak egyertelmuen rosszabb a hangminosege, annyira nem erzem rosszabbnak, hogy ne hasznaljam, mert nem vagyok audiofil. Persze, legyen a leheto legjobb a hangminoseg, de ha a mindennapi hasznalat kenyelmetlen szamomra pl. a Sony fulesevel, megette a fene a csucs hangminoseget, mert hiaba szol szebben, mint a szirenek hivogato eneke, ha utalom hasznalni az osszes tobbi tulajdosnaga miatt.

Új hozzászólás Aktív témák