Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Ez pontosan mit takar? Teljesen tropa, vagy csak egyszerre masfel-2 oraig birja csak?
Buds-omat 2 es fel evig hasznaltam, semmi akku degradaciot nem erzekeltem rajta, de lehet csak azert, mert egyszerre mindig max 2 orat volt a fulemben, aztan a tok meg ugye toltotte. Ha csak ennyi lesz, en nem aggodom szemely szerint. Csak ne krepalkon be. Azon nem segit a tok se. -
Felesbandi
senior tag
Na nekem megjott a fules probalgattam egy kicsit.
ANC-tol nem dobtam hatast, jobb, mint amit Jabra Evolve 2 85-os headsetem tud, de olyan huha erzes nem volt. Alapvetoen kenyelmes, de zavar, hogy nem hagyomanyos agybadugos, hanem kicsit kijjebb ul a fulemben (nyilvan ugyanugy, mint az elso AirPods Pro, ami nalam kimaradt).A hangminoseggel nincs bajom, de persze nem vagyok audiofil. Feljebb irtak, hogy a Galaxy Buds Plus hangja jobb, mint az AirPods Pro-e, de nekem az AirPods hangja jobban bejon, talan a basszus miatt (EQ beallitasokra meg soha egy fulesemnel ra se neztem, ezt erdemes lehet fejben tartani
).
Az, hogy a laptopom, a telom es az oram kozt valt elegge bejon, a tapizasra a visszajelzes is jo es megbizhatobban iranyithato, mint a Buds volt.
Elsosorban edzeshez fogom hasznalni, ahova papiron a Beats fulesek jobbak. Vegul azert dontottem emellett, mert ehhez kismillio rahuzhato fulkampo kozul valaszhatok Ali/Amazon kombon keresztul fillerekert, igy nagy esellyel talalok kenyelmesebb, vagy jobban rogzito megoldast, mint ami a Beats-en van. Eddig 2 felet rendeltem, elso kuka, a masodik viszont eleg igeretes eddig, majd elso komolyabb edzesem utan kirakok egy update-et.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
callmeakos #32 üzenetére
Hát megmondom az őszintét ez most kissé ijesztően hangzik.
Teszek majd vele egy próbát, mert egyébként nagyon hívogat amit a többi fronton nyújt és max visszaküldöm.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
callmeakos #29 üzenetére
Majd teszek vele egy probat, ha tenyleg ennyire rossz a hangminoseg, max visszakuldom. Ha a Galaxy Buds+ szintjet hozza (mostani fulesem), akkor elegedett leszek vele. Bar nagyon feszegetve nem lesznek a hatarai, amikor nem YT Music-rol tolom a zenet, akkor sokszor a 10+ eve letoltott zeneimet jatszom le, es azoknak a minosege olyan is.
Az uzemido nalam nem jelent problemat (szinten 13 Mini tulaj
), papiron a Buds kevesebbet bir, de annal se kellett soha az akkuido miatt aggodnom. Szamomra a beigert 5-6 ora overkill a mostani Buds-os hasznalati szokasaimmal. Ha ez egesz (munka)nap a fulemben lesz, mert esetleg a laptophoz is ezt hasznalom, az 5-6 ora egyszerre akkor is boven eleg lesz nekem.
-
Felesbandi
senior tag
Amugy en, mint nem audiofil hozzatennem azoknak az embereknek, akik kodek-eket hianyolnak, vagy a Sony WF-1000XM3-hez hasonlitjak, hogy mas igenyek is leteznek a foldon, mint a legcsucsabb hangminoseg, nem mindenki azert veszi ezt az atlagos hangminosegevel, mert hulye es csak ezzel akar felvagni.
Ha jol tudom, ez a fules az Apple okosziszteman belul automatikusan valt hangforrast pl. Macbook es iPhone, vagy az ora kozott, amit en pl. 100% ki is hasznalnek es szamomra eleg eros erv az Airpods mellett.
A tokja (meg maga a fules is) hatarozottan kisebb, mint a Sony fulese, amit pl. tuti nem birnek tokostul zsebre vagni, ami szamomra egy ilyennel deal-breaker.
Ha igaz, amit a tesztelok mondanak, a transzparens mod eleg tiszta, ami pl. nem mondhato el a mostani Galaxy Buds fulesemrol, aminel kegyetlen feherzajjal tarsul ez a mod.
Meg ha jol tudom, valamelyest nyitott is maga a fules, nem csinal nyomaskulonbseget a fulbe teve, ami hosszabb hasznalat mellett nem mellekes.
En speciel jelenleg munka utan leveszem a 120+ ezres Jabra Evolve 85 headsetemet, majd elkezdek kockulni a 30 ezres XBOX headsettel. Bar utobbinak egyertelmuen rosszabb a hangminosege, annyira nem erzem rosszabbnak, hogy ne hasznaljam, mert nem vagyok audiofil. Persze, legyen a leheto legjobb a hangminoseg, de ha a mindennapi hasznalat kenyelmetlen szamomra pl. a Sony fulesevel, megette a fene a csucs hangminoseget, mert hiaba szol szebben, mint a szirenek hivogato eneke, ha utalom hasznalni az osszes tobbi tulajdosnaga miatt.
-
Felesbandi
senior tag
9-en rendelem is, meg hozza egy pantot, hogy edzesekkor jobban rogzitsen.
Ha az altalam latogatott edzoteremben bombolo zenenek nevezett ricsajt valamelyest el tudja tompitani, megeszem a kalapom. Galaxy Buds Plus-om mar kozel csutkan szolt, hogy el tudjam nyomni, olyan hangerovel toltak
meg sajna ki is csuszik amikor mar le vagyok izzadva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőleg nem változott semmi, de a H2-es lapkával erősebb ANC-t és személyre szabható Spatial Audiót kapott az Apple legnépszerűbb fülhallgatója.
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell 17-7779 2in1 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 17,3" Touch I Nvidia I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Fujitsu D556 alaplap + Pentium G4400 CPU
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest