Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
tag
Már most is látszik az áremelkedés a műszaki eszközökön. PA erősítőt szerettem volna venni, amit kiszemeltem annak az ára 188 ezer Ft-ról hirtelen 256 ezer Ft-ra emelkedett. Hozzá tenném, hogy ez az erősítő tavaly októberben 156 ezer Ft volt.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
bteebi
veterán
Ez szerintem elsősorban raktárkészlet-függő. Hangfalrendszereknél pl. simán lehet, hogy megveheted tavalyi áron, amennyiben még beragadt készletes. Minél régebbről ragadt be, annál olcsóbb relatíve. Rengeteget gyengült a forint, és sok termék euróban is drágább lett. A kettő együtt pedig brutális drágulást eredményezett.
De egyébként majdnem minden jelentősen drágul(t). Idén januárban vettem egy Sennheiser HD650-et. Kb. 10 éve még jócskán 100 ezer Ft alatt volt az ára, de már jó ideje 100-110, újabban inkább 120 körül volt. Amikor én vettem, akkor emelkedett a legolcsóbb helyen 127-ről 130 ezerre az ára. Amikor vagy egy hete néztem, 163 ezer volt a legolcsóbb helyen (+25%), most épp 160...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
senior tag
Sajnos ez várható volt
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Yoga 7 WUXGA 2in1 Touch Ryzen5 7535U 16GB 512GB SSD Radeon 660M Aktív Toll W11 Garancia
- ASUS PRIME B365M-K + i3 8100 + 16 Gb Kingston 2.666 Mhz Beszámitok!
- Teljesen új iPhone 13 Mini 128GB Green eladó (bontatlan+garancia)
- Huawei MediaPad M5 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen