Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Jó kis írás. Szép karrier, gratulálok!
-
ABee
tag
Micsoda ember! Úgy gondolom mindannyian felnézhetünk rá. Le a kalappal! A cikk során csak kapkodtam a fejem a sorok között, hogy mennyi mindenben részt vett, az utolsó bekezdésnél meg majdnem könnybe lábadt a szemem.
-
gazette
csendes tag
Zseniális interjú és külön öröm nekem, PS3 tulajként is
-
törölt tag
Hát nem semmi! Azt hiszem nagyon büszkék lehetünk a névrokonomra.
-
Zalaymate
senior tag
Jó írás, szimpatikus honfitárs! Gratulálok!
(= Zala =)
-
addikt
Öröm volt olvasni.
Köszönjük!Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
HÁZIGAZDA
hú, srácok, nagyon-nagyon jó anyag! vass attila előtt meg le a kalappal!
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
kokyt
senior tag
Öröm volt olvasni! Köszönöm! Jó dolog, egy olyan távolra szakadt magyarról olvasni, aki ilyen szép karriert futott/fut be.
[vicc] Le kellene állni az ilyen cikkek és interjúk írásával, mert lassan nem lehet feljebb emelni a mércét [/vicc] -
Troy.
addikt
Jó kis cikk, köszi
.
-
DopeBob
addikt
Hát, ez nagyon jó cikk lett gratulálok! Remélem sorozat lesz belőle, biztosan van még pár ilyen ember
Nagyon jó ilyen cikkeket olvasni, lelkesítőlég hatnak rám.
MZ/X
-
Mr.Csizmás
titán
Vass Attila
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
JanFe
aktív tag
Jo cikk lett.
"There is nothing permanent except change"
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sunsaw
tag
Jon valaki XNA-t fejleszteni?
Windows Phone 7 Developer
-
vottokar
senior tag
Örülök, hogy egy olyan emberről is olvashatok, aki elért más sok mindent az életben. Csak az a szomorú, hogy ha Magyarországon maradt volna, erre szinte semmi esélye nem lehetne.
[ Szerkesztve ]
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
{Zodiac}
senior tag
Öntörvényű Sünmalac
-
sunsaw
tag
-
rekid
addikt
Volt kandos diakként nyugodtan mondhatom hogy szívesen tanultam volna egy ilyen kaliberű embertől. Nagyon ráférne az iskolára sok ilyen tanár. Ha már egyszer az oktatás színvonalát az államunk mindenképp le akarja (sajnos sikeresen) húzni a nyugati szintre akkor legalább a tanáraink legyenek még talpon akik világszinten használható szürkeállományt képeznek.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Alchemist
addikt
Maximális riszpekt Attilának!
Jó olvasni, hogy valaki magyarként képes ilyen hozzáállást képviselni.
És egyben válasz is a szokásos kérdésre, hogy "melyik intézményben érdemes tanulni"... az számít leginkább, hogy akarsz-e valamit kezdeni magaddal.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Odin_James
tag
Húúú, rég olvastam ilyen jó cikket/interjút. Már megy is a cikk linkje a PS3 topikba, hogy pontot tudjunk rakni, néhány vitát generáló dolog végére.
IT café remélem még lesz sok hasonlóan színvonalas cikk/interjú. Csak így tovább!
Néhány apró infót azért elhinthetett volna a köv. generációs PS-ről és PSP-ről.
Álom meló. Büszkék vagyunk rá![ Szerkesztve ]
-
hfrankee
senior tag
Nagyon jó interjú!
Személyesen sikerült vele beszélgetni vagy a neten?
Büszkék lehetünk és példa értékű az úriember karrierrje -
cwn
tag
ha a sony nem nyitja meg a hardvereit a szabad fejlesztok elott akkor le fogja huzni a rolot, az apple bedaralja reggelire
amugyis jelenleg a sony csodkozeli allapotban leledzik, es penz nelkul eleg nehez lehet uj hardvert fejleszteni, bar oszinten kimondva mar nem is erdekel semmilyen sony konzol
kb olyan szinten vannak mint a politikaban az mszp-sek , nagy igeret nulla teljesitmenyhogy gondolhatja a sony hogy fel tudja venni a versenyt a 100 ezer fejlesztovel szemben ,barmilyen hardvert is hozzon ki az meg fog bukni , mert a mai vilagban mar nem szamit a vas csakis a tartalom..
-
pargeting
csendes tag
Csodálattal olvastam a cikket! Teljes respect az úriembernek és azért amit elért és ahogy elérte és a jövőbeni munkáihoz peddig sok sikert és kitartást!
Nagyon jó írás!
E.f.N.a._vérZSIRÁF TF2 MEDIC4EVER
-
ABee
tag
Ez most, hogy érted, hogy megnyitja a hardverét a szabad fejlesztôk elôtt? Nem mindenki fejleszthet játékot PS3-ra? Vagy úgy érted hogy dobják sutba a PS3 védelmét, hogy minden hülye irhasson rá valami demót esetleg egy kettô valami játékot is és közben meg zuhanjanak a játékeladásaik mert mindenki tört cuccal tolja? Nem bántásból csak nem értem mire gondolsz... Tény hogy a Sonynak nem megy jól, de hogy jön a képbe az Apple? Nekik nincs is konzoluk. Nem hinném hogy kizárólag almáék jelentenének fenyegetést rájuk hanem úgy mindenki más is. Meg azért én nem szólnám le annyira a PS3-mat teljesítménnyel nincs ott gond, csak mint a cikkben is írják nehéz kiaknázni, nehéz fejleszteni rá. (Kb. mint annó a Saturn-nál) Szóval azért a hardver sem teljesen elhanyagolható.
-
M@trixfan
addikt
Nagyon nagy kaliberű ember és milyen egyszerűen beszél ezekről a dolgokról, csak mindig megcsinált mindent ahogy kell. Ha valaki zenél is az nagyon szimpatikus a szememben
Személyes tanulság tartalma is van a cikknek számomra. Ez már az n+1 eset ahol nemzetközi piacon k*rva mindegy, hogy ki mit végzett a komolyabb felsőoktatási intézmények közül. Annyira oda van magával a BME VIK, közben ugyanúgy csak egy közép-euópai kis ország egyeteme. Az oktatás és a hozzáállás borzasztó, a bsc egy lélektelen sz*r darálás. A legrosszabb az, hogy minden mérnöki alapozás szórótárgy, így veszélybe kerül a tudás, mert feladat túlélőket képeznek csak. Komolyan mondom szépen lassan már csak a hírneve viszi a VIK-et.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Mazsika
őstag
nagyon jó cikk, és mindenhez ért a pali, és nagyon jó meglátásai vannak magyarországgal kapcsolatban is! nagyon lelkesítő számomra is egy ilyen cikk! remélem egyszer rólam is írnak ilyeneket!
Dáccsika
-
daninet
veterán
Manapság az Ének-zeneiben-ben elég kevés a kockafej, lehet Attila az egyetlen aki így eltévedt
Egyébként nem akarom rombolni a nemzeti büszkeséget amit a cikk felépített, de ha annyira szuper lenne Mo. mint a külföldiek mondják, itthonról is hasonló sikereket érhetett volna el, vagy akár haza is költözhetne, hogy itt folytassa a munkát. De mivel a multik Mo-ra nem jönnek, az egyszeri magyar külföldön kell dolgozzon, ha valamit el akar érni.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
M@trixfan
addikt
Ez sajnos amiatt van, hogy oda süllyedt Magyarország, hogy innovációt eszükbe sem jut idehozni, betanított bérmunkához meg már túl drága. Nem egy-két nap lesz ezt visszafordítani. Egyébként rengeteg multi van már itt, a mesterségesen 265 Ft-os Euró biztosítja nekik a működő pénzszivattyút. Csak ugye ezek közül szinte egyik sem műszaki fejlesztés, innováció.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
nbucsi
csendes tag
Élvezetes cikk. Minden elismerésem az Attilának. Büszkék lehetünk rá.
-
FTeR
addikt
Ritkán tudom végigolvasni az ilyen hosszú cikkeket, de ennél sajnáltam, h vége lett
-
őstag
remek írás.
Vass Attilának gratulálok
szép teljesítményAM4/ Intel 8-12. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-t, SSD-t VGA-t veszek!
-
k.
őstag
Erre stílusosan így lehetne reagálni:
Aztiszem ő is elhitte az álmait...... -
syC
addikt
Le a kalappal Tanulságos kis cikk. Sajnos itthon tényleg ciki, ha valaki magyar.
•
-
-
kretenallat
senior tag
válasz Alchemist #34 üzenetére
jah, milliobol egy meggazdagszik... egyszeruen lustak, motivalatlanok a frissen felvettek. sokkal tobb embert vesznek fel, mint amennyit kellene, jo reszuk egyszeruen nem felkeszult elegge ahhoz, h mernok legyen (h ki hibajabol sztem teljesen lenyegtelen).
en irigylem ezt a palyat, plane h sztem meg mindig felfele ivel bar nem szeretnem utana csinalni, ha lehet mar teruleten viszont boldog lennek a sikerei felevel is
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
Uga
csendes tag
Mélységes tiszteletem Vass Attilának !!!
Gyönyörű karrier, és még van belőle hátra.
Remélem minnél előbb kandóra jut tanítani, tőle szívesen okulnék"Létezik egy általános igazság: mindenki hazudik. A változó csak az, hogy miről."
-
Pubszon
veterán
Jó egy ilyen magyar ember szavait olvasni.
Gratula az egész életéhez.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
domi007
őstag
A Prius hacken akkorat nevettem Bennem sajan meg sem a tudas, sem a turelem nincs meg visszafejteni egy ekkora rendszert, nagy riszpekt
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
aram01
nagyúr
gratulálok neki,megérdemli
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
wad
tag
Ez tök jó, de a bácsi mitől is kutató? Sikerrel lemásolta a Wii irányítóját, ez nyilván komoly mérnöki teljesítmény, de mi köze a kutatáshoz?
-
rudi
nagyúr
Nagyon érdekes és tanulságos intergjú. Köszönjük és gratulálunk mindkét félnek. Nekem két nagy tanulságot bizonyított be sokadjára. Az első, hogy aki akar és kitartó és tud, az nagyon messzire eljuthat, de tényleg akarni kell és tényleg kitartóan. A második a mozgásérzékelős kontrollerrel kapcsolatos (amit az előttem szóló jól félre is értett). Hogy mennyire fontos a jó meglátás vezetői szinten. Attiláék a Sonynál már kitudja mikor kitalálták, de a vezetés rosszul mérte fel az igényeket, így a Nintenod és a Wii kaszált vele óriásit.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
wad
tag
A Nintendónál meg lehet, hogy már 20 évvel ezelőtt kitalálták, csak akkor még nem bólintottak rá az illetékesek. Na és. Ettől még igazán ügyes mindkét csapat. Az viszont nem derült ki, hogy miért nevezünk kutatónak egy fejlesztőből menedzserré vált valakit. Melyik tudományágat kutatja?
-
pampika
őstag
Először is riszpekt az úrnak
Másrészt: könnyű azt mondani a fotelből, hogy "csakúgy lemásolták a wii irányítóját". Egyrészt ez sem lenne kis feladat, de a másik része, hogy 1:1-ben nem is tehetné meg, mert amint ez kiderül, menne rögtön a szabadalmi pereskedés. Meg ha lemásolja és ugyanazt kiadja sony matricával, azzal hogy szerez új vevőket? A megrögzött sony-s megveszi, mert sony hívő és nem vesz wii-t, ha van rá sony-s megoldás. Viszont egy n+1. ugyanolyan termékkel nem fog elcsábítani vevőt a wii, xbox, etc piactól. És itt kezdődik a K+F (kutatás, fejlesztés), hogy valamivel legyünk többek, hogy a potenciális vevő minket válasszon. Akár a konzol megoldásaiban, akár a progik során kihasználható funkciók mennyiségében, minőségében. És ez már közelről sem a ctrl+c -> ctrl+v kategória
-
9950es
aktív tag
Ilyen tehetséges embernek inkább az nvidianál lenne a helye mintsem annál a szórakoztatóelektronikás cégnél.
120 fps or GTFO :D
-
pampika
őstag
-
rudi
nagyúr
Miért, szerinted ki nevezhető kutatónak? Aki elől eldugnak valamit, és megtalálja? Jó lenne, ha nem csak egy gondolatot ragadnál ki az egész interjúból. Itt fizikai modellezés és kismillió féle területen végzett kutatásról és fejlesztésről van szó, aminek több szabadalom és rengeteg hardveres/szofrveres lett az eredménye. Nem talált fel új kémiai elemet, új gyógyszert, új megoldóképletet a másodfokú egyenlethez, de ezt is kutatásnak nevezik.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Stukker1987
senior tag
Vass Attilának tényleg minden Tiszteletem
Bárcsak több hasonlóan nagy tudású magyar honfitárs is sikeres pályafutást futhatna be,akár kis hazánk határain belül is!
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Hammerhead Pro Hyperspeed Cross-Platform True Wireless Earbuds (ÚJ)
- LG OLED55B9PLA
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év garancia -
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Újszerű TP-Link Deco X20-4G+ mesh router - 3xGB LAN - AX1800 - Wi-Fi 6 - külső antenna csatlakozó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen