Hozzászólok Aktív témák

 • Apollyon

  Korrektor

  Itt a kulcs:

  "A Vodafone-nál az MTI-nek elmondták: az alacsonyabb áfa eredményeként akár olcsóbbá is válhatnak a tarifacsomagok, illetve kedvezőbb lehet a szolgáltatások ár-érték aránya."

  Az a fránya feltételes mód... Ha optimisták lennének az előfizetőkkel szemben, akkor az nyilatkozták volna – nem csak a vodafon hanem mindenki – hogy a tarifák csökkenni fognak.

  "Az intézkedésnek köszönhetően mértékadó becslések szerint olyan új adathasználók jelenhetnek meg, akik korábbi mobiltelefonjukat csupán hanghívásra használták."

  Hazudják ezt a fb messenger korában, amikor elég felnézni egy tömegközlekedési járműre, és elég sok pedesztrián telefonja ettől a progamtól csilingel. Biztos mert annyit hangbeszélgetnek az internetes szöveges üzenetek helyett...

  Millió dollárt fel mernék rá tenni, hogy a mobil adatforgalom ára akkor sem csökkenne jelentősen, ha a mobilszolgáltatóknak nem kellene többé adót fizetniük. Érdekes amúgy hogy a vezetékes internet piacon mennyivel érezhetőbb az árverseny országosan, szemben a mobilszolgáltatóknál – ahol gyakorlatilag ilyen nem létezik.

  [ Szerkesztve ]

  #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Hozzászólok Aktív témák