Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • fLeSs

  nagyúr

  válasz (Kolombusz) #7 üzenetére

  Szemedet irányítsd az aláírásomra! ;)

  terngerszint: ezt lécci magyarázd meg annak a párszáz millió embernek, akik Európában, Ázsiában, Észak-Amerikában hajléktalanná válnak, gondolhatod, hogy milyen láncreakciót indít el ennyi menekült ember átvándorlása.

  "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

 • Rive

  veterán

  válasz (Kolombusz) #7 üzenetére

  Wazze, ha nő a tengerszint, majd arrébb költöznek. Nem kell attól félni, hogy megfulladnak.
  Ha kicsit melegszik a tenger, akkor a tengeralatti metán(hidrát)mezők visszabugyognak a légkörbe, és a CO2 helyett a sokkal kellemetlenebb metán figyel be egyből. Várhatóan láncreakciószerűen.

  /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

 • dezz

  nagyúr

  válasz (Kolombusz) #7 üzenetére

  ''Wazze, ha nő a tengerszint, majd arrébb költöznek. Nem kell attól félni, hogy megfulladnak.''
  És szerinted hova költöznek, a Holdra? Vagy esetleg a belsőbb területekre, pl. megduplázva a népsűrűséget...? Jahh, és nem csak onnan fognak tömegek elköltözni, hanem pl. az újonnan elsivatagosodó területekről is.
  Apropó, mit szólsz majd ahhoz, ha téged meg szépen áttelepítenek oda? Nem tehetik meg? Dehogynem. Hogyan? Pl. úgy, hogy a romló helyzetre tekintettel drasztikusan megnövelik az ingatlanadót (a telek és ingatlanárak meg maguktól fognak felemelkedni) az előnyösebb területeken, amit már csak a gazdagabb rétegek tudnak megfizetni... Tehát nem ők fognak megfulladni, hanem te.
  Néha nem ártama tovább látni az orrunknál.

  ''Asszem kiszállok a topikból, csak felidegesitem magam feleslegesen a sok bölcsességen.''
  Mint pl.: ''a CO2-nek nincs üvegházhatást kifejtő tulajdonsága''? ;)

  Témához: Szent Györgyi Albertnek (pl. C-vitamin...) volt egy kevésbé ismert könye, a címe: Az őrült majom. Az emberről szólt. Akkor hülyének nézték miatta...

  Az embert szokták vírushoz hasonlítani (már a Mátrix előtt). De a vírus nagyon egyszerű valami. Az ember (legalábbis a többség) inkább olyan, mint a rák: érrendszert alakít ki magának, stb. De odáig már annak sem terjed ki a ''felfogása'', hogy a szervezetet tönkreteszi.

  Unokáink/ükunokáink utálattal fognak visszatekinteni ránk, akik eltékozoltak majdnem mindent, többek között egy csomó szépségtől és nagyszerűségtől fosztották meg őket.

Új hozzászólás Aktív témák