Új hozzászólás Aktív témák

  • Romvr

    őstag

    válasz wmati #5814 üzenetére

    Ma viszonylag keveset használtam lőttem kb 10 képet és feltöltöttem őket szerverre. Meg megnéztem 3-4 netes oldalt. Letöltöttem egy 10mb-os app-ot, de nem használtam. Jah meg telefonáltam vagy 10 percet.
    Reggel 6-kor levettem töltőről 92%-on és 17 óra magasságában 38%-on raktam fel töltőre. Azaz 54%-ot merült 12 óra alatt, kb 30 perc aktív használat mellett.
    Persze non-stop 3G-n vagy Wifi-n volt (30%:70% az arány)

    Közben kicsit utána néztem és 8000 az akkumulátor csere. Nem húzós szerintem ha utána tényleg elmegy egy napot aktív használattal is. Ám közben kiderült hogy az alsó hangszórók közül az egyik tök néma... így még azt is meg kell csináltatnom, remélem legalább is hogy csak a hangszóró szar. Mert csöngésnél/zenénél/videóknál csak az egyik szólal meg.
    Általában az ingyen dolgokra kell a legtöbbet költeni. Ahogy számolgatom az iSamurai-ban az árakat, ha mindent meg akarok csináltatni akkor már 30 ezernél járok. És még nem függetlenítettem ami ahogy nézem másik 35-40 ezer :(

    "(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák