-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz <Lacy85> #197 üzenetére
és filmet szeretnél forgatni?
most komolyan, akinek ilyen igényei vannak (rengeteg 4k60fps videó), az szépen megveszi a nagyobb tárhelyet, a lehetőség adott. de általános használatra még a 64 gb is túlzás, na erről ennyit.
a fikázás az nagyon megy sokaknak.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz <Lacy85> #323 üzenetére
Ha tok van rajta kb tényleg mind1, amúgy meg az egyik alumínium, a másik acél, ezt legjobban úgy érzed ha valaki egy Apple Watch alumínium óráról vált acél tokosra, akkor tudja meg igazán mi a difi. Sokkal minőségibb érzetet kelt, persze mint írtam telefont úgyis tokozza az emberek 90%-a, így kb mind1 ilyen alapon.
-
-
janeszgol
félisten
válasz <Lacy85> #345 üzenetére
Értem. Csak ajánlásnál a platformot is figyelembe kell venni. Én például mindkettőn ott vagyok (+WP). Azért mert több játék is érdekel, ami csak iOS-re van, illetve androidos telefon ma pedig megkerülhetetlen. Jó áron vannak marha jó telefonok.
Csak azért kérdeztem, mert ingyenes programokkal is el lehet lenni, és semmi szégyen nincs ebben, de azért többen már biztosan költöttek valamit az áruházakban. Ezért kell óvatosan platformot ajánlani.
Mert amikor androidos telefon vs androidos telefon a téma, ott is előjöhetnek spéci igények (egy felülettel, egy szolgáltatáscsomaggal, gondolok itt a Samsungra például), de androidos telefon vs iOS-es telefonnál ez hatványozottabb. -
Sinesol
veterán
válasz <Lacy85> #336 üzenetére
Én is sokat gondolkodtm, fogtamm próbáltam a konkurrenseket, amikor kb. másfél éve i8-at vettem. Szép volt az aktuális Galaxy meg P20pro mellette vagy mi, de tényleg játéktelefon feelingje volt az Androidos riválisoknak, miközben az iPhone prémium minőséget sugároz már kézbevételkor. Ez meg nem mindegy, mert ugye a teló manapság már a mindennapi életünk része, nem mindegy hogy milyen a felhasználói élmény, abba meg ugye erősen beletartozik a teló anyagminősége is. Az árat meg annyira nem tartom vészesnek, ha belegondol az ember ezek a telók 2-3 évig kiszolgálják az embert, annyi időre lebontva meg nem annyira drága, tekintve hogy végülis mindennapi használati tárgy, az ember csak áldozhat arra, amivel egész nap kapcsolatban van, meghatározza az életminőségét is valamilyen szinten.
[ Szerkesztve ]
-
-
Prowler
senior tag
válasz <Lacy85> #851 üzenetére
Játék közbeni használatról nem tudok nyilatkozni, de Telegram/Twitter/YouTube/böngészés/zenehallgatás mellet szuper üzemideje van. 40% alá még nem sikerült bevinnem az akksit, pedig nem töltöm napközben. Ma is 4 óra SOT-nál járok és 84%-on van a telefon.
GSMArena teszt szerint többet bír mint a 11 Pro.
[ Szerkesztve ]
Veremivadék Undorkutya
-
nuke7
veterán
válasz <Lacy85> #954 üzenetére
1) nem istenitem, a kisebb rossz.
2) nem olvastad a cikket - alapvető üzleti modell különbség van a két cég között. Ha az Apple hozzáfér a személyes adataidhoz azokat nem értékesítési, mert nem abból van bevétele mint a Facebook-nak meg a Google-nek...
3) Annyi előnye van acheckm8hibának, hogy csak usb-n át lehet kihasználni, a telefont egy számítógépre kell kötni, így nem kell attól tartani, hogy a weben át törik fel a készüléket....
nem sikerült a “nagy ébresztés”[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
törölt tag
A sakkmatt réshez fizikailag hozzá kell férned a telefonomhoz és DFU módba tenni. Ez nálam ezerszer kevésbé veszélyes mint az, hogy Androidon száz millió ember által letöltött népszerű CamScanner appba került malware. Nem egy kategória a kettő.
Az asszisztensek kapcsán az Apple legalább gyorsan változtatott a módszereken és bocsánatot kértek, a többi cégről is elmondható ez? Valószínűleg a Google és Alexa többet "tud" az emberekről mint a Siri. Pont azért is van lemaradva a Siri tudásban, mert az Apple nem tolta olyan keményen az adatgyűjtést ahogy a riválisok.
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
A checkm8 hiba nem tűnik akkora horderejűnek, kb arra kell vigyáznom, hogy ne adjam ki a kezemből a telefont, vagy max hivatalos szerviznek. A sufniboltos használt telefont nyilván érinteni fogja, de attól eléggé távol tartom magam. Ettől függetlenül nyilván becsúszik pár hiba, de még mindig nem annyi, mint máshol.
Kína pedig abszolút nagy testvér, egy kínai telefonnal kb egyből bele is egyezel, hogy kémkedjenek rólad.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Zanik
addikt
Előbbi egy tényleg sajnálatos eset, de nem hiszem, hogy mindenkit érintene, lévén az automatikus 'Hey, Siri' felismerés pl. kikapcsolható mind iPhone-on, mind pedig Watch-on (meg hát nem tud magyarul, sokan nem is használják itthon).
Utóbbi eset meg egyértelműen túl van lihegve (értsd: nem veszélyezteti felhasználók millióit), csak az Index nem tudta megállni a clickbait címet!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
törölt tag
válasz <Lacy85> #959 üzenetére
És? A lényeg a "botrány" hatására gyorsan megváltoztatták a Sirit. Alapból nem rögzítenek, aki beleegyezik azt is csak névtelenítve hallgatják Apple dolgozók házon belül. A Google-nél tudtommal ugyanúgy megy tovább a default gyűjtés és adott esetben 3rd party cég általi feldolgozás. Tökéletes nincs, de az Apple hozzáállása jobb.
A "szándékos lassítás" dologhoz: ja, kiírhatta volna a szoftver hogy visszafogják a CPU-t az akku teljesítményének csökkenése miatt, aztán az embereknek lett lehetősége 10 ezer forintért új akkut rakni a iPhone 6S-be, SE-be stb. és mai napig pörögnek ezek a készülékek újabb szoftveren is. 2015-ös 6S megkapta a legújabbat most, a 2015 Galaxy S6 mit kap??? Persze ott nem merül fel az elhasznált akku probléma mert támogatás hiányában a többség nem is használja 2 évnél tovább és hamarabb vált új készülékre. Almánál sokan csak most váltanak több generációt kihagyva 6S és 7-ről XR vagy 11-re.
-
Blizzardking
őstag
válasz <Lacy85> #1022 üzenetére
Ne bántsd már. Érthető az elkeseredés, hiszen még a legelvakultabbak is érzik a szívük mélyén, hogy a sok fikában rengeteg igazság van. Ezért is fogy a tábor mint a Hold. Még pár széria, és a dzsipók is androidra váltanak. Vicces módon egyedül az ára szól mellette, ez jelzi hogy van mit a tejbe aprítani. Most írta le, inkább köszönjük meg neki hogy ilyen őszinte volt, felfedte a termék valódi funkcióját. Ezt is megértük.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Láncfűrész topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest