-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
llama.adam
csendes tag
Pont nem érdekel mennyi ram rom ghz meg pixel van venne. Jó kézbe venni, jól működik, megengedhetem magamnak, és tetszik. Aki iPhonet akar, annak nem az a fontos hogy pártízezer forintért másnál többet adnak. Aki bmwt vesz azt sem érdekli, hogy a skodában is van négyhengeres dízel, meg a puttonya hány literrel nagyobb. Az egész nem erről szól. Mi az igazi baj? Rossz érzés, hogy nem engedhetem meg magamnak? És akkor meg kell magyarázni, hogy mekkora szar, mert mástól már pártízezerért több ram rom ghz pixelt kapok. És attól automatikusan jobb lesz? Egy kamionban van egy sokhengeres nagy lökettérfogatú motor, nagyobb a tengelytávja, két űléses mint egy menő sportkocsi (max három), a kereke is sokcolos, és a puttonyába pakolhatsz 25 tonna akármit. Akkor most papíron jobb mint egy bmw? Hát valakinek biztosan az. Ne ez legyen már a legfontosabb az életben, kinek milyen okostelefonja van, nem mindegy? Szerencsére nem kötelező iPhonet vennie annak aki nem akar. Aki meg azt akar, az megveszi és kész.
Nekem ez szuper upgrade lesz 6s után!
-
llama.adam
csendes tag
De arról az iPhone tehet, hogy külsős alkalmazások szarul vannak elkészítve? Tényleg?
Google Mapsben utálom, hogy áttervezi az előre megtervezett útvonalat, és még csak nem is szól róla, az esetek 30-50%-ában!!! (Cserébe legalább aránylag jól tudja, hol van dugó vagy baleset, vagy útlezárás..)
Sokáig ment itt is a ,,nincs benne fm-rádió,, mostanra szerencsére kikopott. Még vajon mennyi idő mire a ,,jack csatlakozó hiánya,, is elmúlik örökké?
-
llama.adam
csendes tag
Semmi baj senkinek a véleményével, csak furcsa, hogy akinek nincs iPhoneja, mégis nagyon tudja mennyire mekkora szar, mert... sőt ezt itt ki is nyilvánítja. De miért? És miért így?
Én nem szólok hozzá a top androidos telefonok topikjában, mert nincsen nekem, ezért hogyan is tudnék róla véleményt alkotni? Számok alapján? Vagy..?
Másfelől ha tetszik is, ha nem, nem biztos, hogy ott kíváncsiak arra, hogy nekem nem tetszik. Csak mert az internet lehetővé teszi, hogy mindenkinek elmondhatjuk a véleményünket, még nem biztos, hogy muszáj is.
Biztosan jót akar aki folyamatosan kritizálja az Applet, meg az iPhoneokat, bizonyára csak azt akarják, hogy ne adjunk ki érte pénzt, és a zsebünkben maradjon, én elhiszem...[ Szerkesztve ]
-
llama.adam
csendes tag
Igen ezt fórumnak hívják! Mégis sokszor inkább hasonlít egy kommentfalhoz, és engem ez bánt. Kultúrált társalgás helyett, itt ölik egymást, egy telefon miatt !!!!!!!! A rengeteg utálkozó hsz között teljesen elvész az a kevés értékes írás, ami érdekelne sokunkat.
Én továbbra sem érzem azt, hogy át kellene mennem fikázni azokba a topikokba ahol mások szeretnének nyilván kultúráltan beszélgetni valamiről. És viszont. Én ezt elvárom magammal szemben, és másoktól is. Persze mindenkinek joga van. Joga van itt elmondania a véleményét. A joggal felelősség is jár. Annak a felelőssége, hogy hogyan viselkedünk. Ami nagyon zavar, hogy nem tudom megérteni azt, aki csak azért jön ide, hogy jól beszólhasson. Nem is fogom tudni megérteni.
-
-
llama.adam
csendes tag
-
llama.adam
csendes tag
Miért ne lehetne ez is szempont? Nem csak a felbontás számít meg a gyorstöltő.. ha csak a harmada visszajön annyival kevesebb lesz később az új.
-
llama.adam
csendes tag
Erős párhuzamot vonni relatív tartós fogyasztási cikkek és élelmiszer között.. továbbra is érvényes a kérdés, az nem lehet szempont, hogy veszek egy drága valamit, és később majd még el is tudom adni, és ami abból megmarad azt vissza tudom forgatni a következő vásárlásba? Ez is tudatos fogyasztói magatartás (autó vagy lakás esetében nem is kötnél bele ugye?). De itt nem lehet szempont? Nem? Ez érvényes drága androidos készülékekre is.
-
llama.adam
csendes tag
A piac beárazza a használt készülékeket, én hiszek ebben, én sem fogom annyiért tudni eladni az autómat mint amennyiért vettem. Aki irreálisan sokat kér egy használt valamiért, könnyen lehet hogy pórul jár ( vagy szerencséje lesz és talál egy balekot )
Mégis jó tudni, hogy a drága iPhone/Galaxy/Stb. megtart valamennyi értéket, sokszor nem is keveset, ez is adott esetben képes afelé billenteni egy döntést, hogy ,,,rendben ez most nagyon sok, de majd két év múlva is még kapok érte,,
Ráadásul így van, ahogy Ti is írtátok, hosszabb távra leosztva nem fáj annyira, kiszolgálta az árát.[ Szerkesztve ]
-
llama.adam
csendes tag
Ez egyébként egy valószínűleg normális jelenség a világban nem? A top smartphoneok egyre drágábbak és egyre kevesebb hihetetlenül kihagyhatatlan fejlődés van bennük, ráadásul több évig használhatóak maradnak. Ez mind az eladások ellen dolgozik.
-
llama.adam
csendes tag
válasz FіkuszKukіsz #662 üzenetére
Szerencsére! De azért Te se érezd rosszul magad, hogy ,,szerencsétlen,, vagy!
-
llama.adam
csendes tag
Szerintem meg Te próbálod a frusztrációdat gyűlöletként belecsatornázni egy mobiltelefonos topikba, hogy önigazolásra lelj. Miért vagy igazából dühös? Minket utálsz mint embereket, vagy azt, hogy nem akarsz/tudsz megvenni egy ilyen drága vackot? Igazából lehet, hogy magadat utálod..
Képzeld én nem utállak! Söt egyetlen androidost sem utálok! Azt viszont nem értem, hogy miért itt kell kiengedni a gyűlölködést?
-
llama.adam
csendes tag
Ha meg kávát hagytak volna neki, mint régen, akkor meg az lenne a baj! Rengeteg telefonon van notch, ez egy logikus megoldás arra hogy legyen előlapi kamerád, normális arcszenzorod és hangszóród amellett hogy a kijelző méretét is megnöveled.
Különben megy a bohóckodás előbukkanó meg sliderkamerákkal, csontrezegtetős hangszó.. az nem is számít hangszórónak úgy..?! és kilyukasztott kijelzőkkel, ami szerintem sokkal furább
-
llama.adam
csendes tag
válasz Wapmester #823 üzenetére
Az a lilás kékes dolog a kromatikus aberráció, a lencsék anyagának és elkészítésének minőségétől függ leginkább. Nagyon drága rendes objektíveken amiket valódi fényképezőgépekre teszel fel sem minden esetben mentesek ettől, ez sajnos a fizika, nem lehet megerőszakolni, tipikusan a széleslátószögű objektíveken erősödik fel a jelenség, mint ahogy az élesség is elvész a kép széleken. Ezt maximum utómunkával lehet eltüntetni, ha szükség van rá (ált. ha nagy méretben nyomtatsz)
megj. Ennyire kis méretben ami a mobilokra jellemző, valószínűleg lehetetlen igazán jó minőségű lencséket készíteni, az sem segít sokat ha pár mm-el nagyobb vagy kisebb a szenzor, mert annyival nem lesznek a lencsetagok nagyobbak, hogy érdemben jobbak legyenek az optikai tulajdonságai
[ Szerkesztve ]
-
llama.adam
csendes tag
Ami nekem nem egyértelmű, hogy a deep fusion csak a Pro modellekre lesz elérhető, vagy az iPhone 11re is?
-
llama.adam
csendes tag
Ezért is lett ajánlott az iPhone 11 mert ezt már nem érinti a checkm8
-
llama.adam
csendes tag
Sokkal praktikusabb képernyövel lefelé az asztalra tenni, mert úgy nem billeg, és mindenki látja, hogy mi nem szarral gurigázunk!
-
llama.adam
csendes tag
Kedves Buksi! Vagyis Tapsi..!
Segítek neked a szövegértésben! Éppen azon humorizáltunk nem kevés iróniával, hogy mire lecsengett az elsö 1200 hozzászólás, még mindig van aki képes itt valami miatt nyafogni, pl. hogy billeg a telefon asztalon a kameramodul miatt ami kilóg a hátlap síkjából.
Ha bevallom, hogy igen! Nekem azért kell ,,iohone,, hogy mindenki lássa milyen menő csávó vagyok, akkor megelégedsz?
Ha veszek, egy Samsung Galaxy Note 10+ 5G-t, 1100 euróért ami 350-el több mint az iPhone, akkor is csak azért veszem, hogy mindenki lássa mennyire menő csávó vagyok, főleg a csóró androidosok (szavaidat kölcsön véve), vagy akkor jó fejnek számítok nálad? Hm?
-
llama.adam
csendes tag
-
llama.adam
csendes tag
Én abban is biztos vagyok, hogy ahol a lakosság nem annyira korlátozott anyagi lehetőséggekel rendelkezik mint Kelet-Európában, ott ez nem is izgat különösebben senkit, hogy most iPhone-ja van /Note 10+-a van /BMW-je van.. hú, mutogatja milyen gazdag...
Igen, aki csak ezért vesz egy márkát az gyökér, de én meg kikérem magamnak, hogy ezért bárki, anélkül, hogy ismerne egy kalap alá csoportosítson velük!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest