-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
válasz esbii22 #7041 üzenetére
Ma felhívtam a supportot, 20 percen keresztül próbálta kideríteni az ügyintéző mi lehet, nem jött rá.
Szoftveresen semmi hibaüzenetet nem tud kiolvasni a diagnosztikából.Ez volt az egyetlen lehetséges válasz a problémára (talán az év megmagyarázása):
" Egy - egy szoftverfrissítés előtud hozni egy régóta fennálló hibát, ami már jelen volt csak még működött valahogy az adott funkció, azonban az új frissítéssel már nem fog egyáltalán működni"
Egy NFC chip-nél én valahogy ezt nem tudom elhinni.
Szervízt ajánlott, én kihagyom, nem fogok rá 10+ezres bevizsgálási díjat + 30k-ért nfc chip-et kifizetni, amikor érhet 80ezret a telefon hibátlanul. Akkor már egy új akksit rakatnék bele inkább.
Megvárom a következő updatet, hátha orvosolja.
Például 16.5.1 iOS előtt nem működött a nem gyári gyorstöltőm, ami működött tökéletesen addig, ezt orvosolta a 16.5.1.
Talán szerencsém lesz.
Fogyasztói társadalomban élünk sajnos, ösztönözni kell az embereket, hogy vegyenek új iPhone-okat.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Hiányzik a gamer érzés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kupon kunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Új! Bontatlan! iPhone 16 Black 128 GB, Független!
- Xiaomi 14T Pro-t cserélnék Samsung Galaxy S23 Ultrára!
- Motorola G54 5G Power Edition (12GB RAM / 256Gb tár, midnight blue, 2 év garis, új)
- Független, karc nélküli, iPhone 11 fehér 64 GB gyári tartozékokkal, dobozával eladó
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64 GB - ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest