2019. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Carline


Carline
(őstag)

A méltán híres és költséges magyar futball mellett ide is vethetnének egy kis alamizsnát.

˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI

(#2) Narxis válasza Carline (#1) üzenetére


Narxis
(PH! nagyúr)

A számítógép nyomogatás a hanyatló nyugat ópiuma.

/s

(#3) sutszi


sutszi
(PH! kedvence)

Ez szégyen... Valahogy az ilyen dolgokra soha nincs állami támogatás, azt ostoba semmitérő felszínességre meg dézsával öntik...

"Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#4) dorten válasza sutszi (#3) üzenetére


dorten
(tag)

Mert nem akarjak hogy legyen.

(#5) LLam


LLam
(senior tag)

"Your payment can't be completed because one of the receivers can't accept payments at this time."

Így nem tudom támogatni őket :(

Stay hungry!

(#6) mikung válasza sutszi (#3) üzenetére


mikung
(fanatikus tag)

Pártunk s kormányunk szavazói nem értik miért nagy szám gombokat nyomogatni, a várba költözés, lovarda szép új stadion, 22 szerencsétlen kerget egy labdát viszont úgy tűnik tökéletesen lefedi igényeiket és értelmi képességeiket. :(((

(#7) lev258


lev258
(PH! kedvence)

Közben az oktatásra kevesebbet szánnak a költségvetésből. Nem is beszélve a kutatási/akadémiai források jelentős áttervezéséről. Tudom, nincs politika. De itt akaratlanul is előjön.
Sok sikert a tehetségeknek, remélem összejön a pénz!

Ubuntu MATE 18.04, 2. szezonos amatőr chili termesztő

(#8) myckey


myckey
(PH! addikt)

Aki ebbe belekeveri a sportot, és arra mutogat...az semmivel sem intelligensebb, mint azok, kik megtehetnék hogy tegyenek az ügy érdekében, de nem tesznek.
Van marha sok baromság ahonnan el lehetne vonni, ez 100% , de nem pont a sport az. :N

Ez a szép hazánkban, mindig van kit vagy mit mocskolni .

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#9) daa-raa


daa-raa
(Jómunkásember)

Elég sok sportágban is úgy van, hogy "Gyere a válogatottba!". Aztán mikor elfogadod közlik, hogy az utazás, szállás és sok esetben még a nevezés költségei is téged terhelnek. Szóval akár egy kis pár napos Hollandiai kiruccanás és az ország képviselete neked kerül akár 1 M forintodba. Ja, és az esetleges pénzdíjat természetesen le kell adni a szövetségnek.

Szóval meg sem lep, hogy nekik sem ad támogatást az állam. Persze az egyetemeket sem értem, mert azoknak meg ótvar nagy a költségvetése. A Debreceni Egyetem költségvetése (az Orvostudományi Centrum nélkül!) ~20%-kal magasabb, mint Debrecen városáé.

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#10) mikung válasza myckey (#8) üzenetére


mikung
(fanatikus tag)

Az ugye megvan hogy a sport nem kizárólag a fociból áll ? Pl. az új Népstadionban úgy hírlik, már nem lesz futópálya sem, szóval ha valaki ötkarikás álmokat dédelget, saaajnos megint kell majd még 1-2-5-... stadion a futópálya miatt.

(#11) myckey válasza mikung (#10) üzenetére


myckey
(PH! addikt)

Nem, nincs meg.
Életemben nem sportoltam. :(((

daa-raa
ez igen ismerős dolog.
én se igen jutottam volna el sok helyre, ha nem rakjuk össze a pénzeket. pedig nem szimpla helyi versenyekről van/volt szó, vagy holmi neve sincs sportágról. :DDD :(

mond ezt, a sok sok fiatalnak, hogy a foci, hazánkban nem igazán sport. ;] :))

Egyébként nem csoda, hogy Debrecenben az Orvostudományi bázis, meg minden ami vele kapcsolatos, "eszement" összeggel van ellátva.
Ez kb. város a városon belül. :C
Arról nem beszélve, hogy elég nívós.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#12) daa-raa válasza myckey (#11) üzenetére


daa-raa
(Jómunkásember)

A sporttól tényleg nem kellene elvenni pénzt, mert nem is nagyon költ rá az állam. A focitól kellene elvenni. Az nem igazán sport ebben az országban, csak cirkusz. De annak is tré. Ugyanúgy álljanak saját lábukra a klubok, mint a világ más tájain.

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#13) mikung válasza daa-raa (#12) üzenetére


mikung
(fanatikus tag)

Vagy kapjanak pénzt ... de az elért eredményeik alapján. ;]

(#14) #36031232


#36031232
(törölt tag)

Pénzgyűjtés ide vagy oda, a csapatot elnézve van egy nagyon izléstelen gangbanges poénom ;]

(#15) myckey válasza #36031232 (#14) üzenetére


myckey
(PH! addikt)

Fene azt a mocskos fantáziádat... :DDD

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#16) Ringman válasza daa-raa (#9) üzenetére


Ringman
(PH! kedvence)

Persze az egyetemeket sem értem, mert azoknak meg ótvar nagy a költségvetése. A Debreceni Egyetem költségvetése (az Orvostudományi Centrum nélkül!) ~20%-kal magasabb, mint Debrecen városáé.

hát mihez képest, egyes us egyetemek éves működési költsége több milliárd dollárra rúg.

multifunkciós agárstadion épül

(#17) daa-raa válasza Ringman (#16) üzenetére


daa-raa
(Jómunkásember)

Odaírtam a viszonyítási alapot. Szóval nem igaz, hogy nincs pénz az oktatásban. A felsőoktatásban igenis van, nem is kevés. Ehhez képest túró a színvonal. És kb egy fillért sem költenek a fiatal tehetségek támogatására. Bármelyik magyar egyetem képes lenne mellényzsebből kifizetni ennek a csapatnak a részvételét is. De eszükbe sem jut.

Egyébként meg a horvát fociba töredéknyi pénzt pumpál az állam és bárki más, mégis világbajnoki döntőt tudtak játszani. Ez is egy nagyon jó bizonyíték rá, hogy a sportban nem a pénz az elsődleges.

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#18) #36031232 válasza daa-raa (#17) üzenetére


#36031232
(törölt tag)

Van pénz a felsőoktatásban ? Ez nekem új. BME-VIK-re járok, pár tapasztalatot megosztanék:
- Az eszközpark, amivel én találkoztam, elavult.
- Az egyetem már arra is csóválja a farkát, ha az NVIDIA-tól kapnak egy $800-os kitet, amit amúgy az Amazonon is meg lehet venni.
- A Q épület nagy előadójában hetekig nem cserélték ki a projektorban az égőt, pedig minden előadáson jelezte a készülék, hogy cserélni kell és le is vette a fényérőt annyira, hogy majdnem kifolyt a szemünk. Aztán amikor végre megadta magát, akkor is több mint 1 munkanap volt a csere.
- I épület nagyon lepukkant, a nagy előadók meg aztán főleg. Éves karbantartással (festés, lakkozás, olcsóbb technikai eszközök fejlesztése stb.) nem így néznének ki a termek. A nagy előadóban borzasztó a hangosítás és a projektor.
- Nem igazán takarítanak az I/Q épületben. Nem egyszer volt, hogy tegnapi izzadságfoltok még ott voltak a padon. (Igen, az enyém is).
- A nagyobb "tanulószobákban" (E/R épület) olyan asztalok és székek vannak, amik már 10 éve is gázok voltak, ráadásul marha kényelmetlenek.

El sem merem képzelni, hogy mi mehet a gépészmérnöki karon, ami még inkább eszköz igényesebb. A Schönherzet meg ne keverjük ide, teljesen más vállalkozás.

Hogy ON is legyek: A csapatban többen is sportolnak, sőt fociznak is ifi ligában. Kérjenek pénzt focira, biztos megkapnák.

"Egyébként meg a horvát fociba töredéknyi pénzt pumpál az állam és bárki más, mégis világbajnoki döntőt tudtak játszani. Ez is egy nagyon jó bizonyíték rá, hogy a sportban nem a pénz az elsődleges."

1-2 nagy horvát csapatot leszámítva tényleg nincs pénz, de ennek ellenére az a legfontosabb. Ott a játékosok magukért játszanak, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsanak és el tudjanak menni nyugatra. Akik a horvátoknál két egyeneset tud rúgni a labdába, az megy egyből nyugatra vagy olyan keleti csapatokhoz, ahol sok a pénz.

[ Szerkesztve ]

(#19) daa-raa válasza #36031232 (#18) üzenetére


daa-raa
(Jómunkásember)

Pedig hidd el van, nem is kevés. csak szokás szerint az elosztással vannak igencsak komoly problémák. Tisztára, mint a "honvédség": ott is van pénz bőséggel, mégis (jóval) kisebb eszközparkkal rendelkezünk, mint pl a kevesebb pénzből gazdálkodó szlovák haderő. Ráadásul nálunk a felújítások fejlesztések rendszeresen elmaradnak, szóval pl a T-72-inkhez is a legelső verziójú, mára kb semmit sem érő lövedékek vannak rendszeresítve.

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#20) tatararpad válasza mikung (#6) üzenetére


tatararpad
(őstag)

Kenyér és cirkusz, nem mai találmány...

(#21) Feketelaszlo válasza #36031232 (#18) üzenetére


Feketelaszlo
(senior tag)

Nem akarom lerombolni senkiben a műegyetemi kultuszt, de az a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy képzési hely megpróbálja (különösen a belépő tudományos fokozatot kínáló szakjai esetében) lenyomni a költségeit tömegoktatási módszereket használva. De ettől még nem lesz alulfinanszírozott, csupán a BSc képzések fejlesztése helyett szívesebben használja fel a pénzt tudományos tevékenységre, konferenciázásra, kutatásokra meg drága új eszközök vásárlására - amit a halandó hallgatóktól lehetőleg jól messze elzárva tart. Még csak azt sem lehet mondani, hogy ez magyar sajátosság, mert valójában ahol tényleg fizetős felsőoktatás van, ott még élesebb a verseny az érettségizők kegyeiért: fűt-fát ígérnek nekik, aztán első félévben pereskedésig fajuló viták szoktak kialakulni, ha egy gólya nem azt a minőségű oktatást kapja, amit a képzésről szóló marketinganyagban vagy nyílt napon kínáltak neki [1],[2]. Ha tényleg úgy érzed, hogy nem azon a színvonalon teljesít a BME, amiért fizettél / fizetnek neked, akkor ez szerintem előtted is nyitott út, bár én nem tapasztaltam ennyire súlyosnak a helyzetet.

[ Szerkesztve ]

(#22) Geller72


Geller72
(PH! kedvence)

Az ilyen esetekre miért nincs állami pénzügyi alap?? :((( (Nem akarok senkit sem bántani, de ez az összeg egy másik országban percek alatt összejönne. Mondjuk Hollandia, Franciaország, Németország, USA, etc....)

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#23) #36031232 válasza Feketelaszlo (#21) üzenetére


#36031232
(törölt tag)

Várj várj, te ferdítesz. Nem azzal van a baj, hogy kamu, használhatatlan a tudás, mint az általad linkelt cikkekben (Ruskin egyetemről szerintem Mo.-on is hallottak, a BGF-vel volt kettős diplomájuk), hanem hogy lepukkant az egyetem. Normális székek, takarítás, normális projektor, hangosítás nem luxus igény. Ez nem csak a diákokat, hanem a tanárokat is zavarja (a projektor hiba különösképpen). Viszont nagyon normálisan állnak a témához, így pl. saját géppel lehet dolgozni gyakorlatokon. Az még plusz ráadás, hogy az R épület teteje beázik (az 5. emeleten szoktak lenni a matekos gyakorlatok ill. a papíros progos gyak), volt olyan, hogy reggeli linalg gyakorlaton egy 1 méteres pocsolya volt az asztalon..

[ Szerkesztve ]

(#24) Voloka válasza myckey (#8) üzenetére


Voloka
(kvázi-tag)

Ez az!

[ Szerkesztve ]

(#25) Voloka válasza lev258 (#7) üzenetére


Voloka
(kvázi-tag)

A tavalyi évhez képest a + 191 milliárddal többet, nem nevezném csökkentésnek! :W

(#26) Voloka válasza #36031232 (#18) üzenetére


Voloka
(kvázi-tag)

S az eszedbe sem jut, hogy a sok sok milliárdos éves egyetemi költségvetésben, nem jut pénz az "égőre" az azokra nézve égő, akik az egyetemet irányítják?

(#27) Feketelaszlo válasza #36031232 (#23) üzenetére


Feketelaszlo
(senior tag)

Tök mindegy, hogy az oktatásod mely aspektusán spórol az egyetem: a szakmain vagy a higiéniáson, ha nem teljesülnek a törvényi feltételek az ugyanúgy gáz. Nincs olyan rossz helyzetben, hogy pocsolyában kéne ülnöd, tavaly 733 M volt a keretösszeg takarításra, amelybe azért valószínűleg beleszuszakolhatták volna a te problémáid orvoslását is. Persze lehet, hogy pont azért titeket rak oda az oktatásszervezés, mert tudja, hogy úgy sem fogtok tiltakozni ellene - ahol a hallgatók nagyobb hányada önköltséges ott már nem merik őket ilyen pöcegödör termekbe bedobni. :N
Ui.: Vagy valójában te ferdítettél és ugyanazokban a termekben ücsörögtünk pl. az I/Q épületekben (nem igazán rémlik onnan egy különösebben lepukkant vagy takarítatlan helyiség sem, de lehet, hogy azóta feje tetejére állt a világ).
Ui.2.: Ha a böhöm nagy Epson projektorokra gondoltál azokba egy lámpa olyan 2-300.000 forint. Én se nagyon sietnék a cseréjével, ha elmegy még 1000 órát (így spóroljunk az oktatáson bevezető kezdőknek). :DDD

(#28) emhem válasza daa-raa (#19) üzenetére


emhem
(újonc)

vannak problémák az elosztással, van borzalmas bürokrácia és van bőven hiány hatékonyságban. de ettől még a pénz, ami az egyetemeknek jut, elégtelen a világszínvonalú működéshez. nemrég megnéztem pár egyetemet összehasonlításképp (az eltéhez viszonyítva). íme:

az eltének kb 25000 diákja van, a költségvetése pedig kb 100millió dollár egy évben (azt most nem teljesen látom, hogy ebből mennyi az állami támogatás).

a harvard költségvetése 4,5milliárd dollár, és kicsit kevesebb diákja van, mint az eltének.
a ucla költségvetése 6,7milliárd dollár, 45000 diákra. (egyébként a ucla is kb annyi pénzt kap az államtól, mint az elte, csak náluk közben évi 25000 dollárnál kezdődik a tandíj).

ezek top10-es egyetemek, de nézzünk akkor gyengébbeket:

tu münchen. nem top20-as, de top100-as egyetem.
- másfélszerannyi diákja van, mint az eltének
- 1milliárd dollár a költségvetése, ennek közel 2/3-át a bajor államtól kapja.

fu berlin. nem is top100-as, de nincs messze tőle
- kb akkora, mint az elte
- 600millió dollár a költségvetés, kb 2/3-át berlin állja

károly egyetem, prága. top300 körül.
- kétszer akkora, mint az elte
- 420millió dollár a költségvetése, azaz minden diákra kétszer annyi pénz jut, mint az eltén.

egyáltalán nem csoda, hogy az elte már a top600-ban sincs benne, és folyamatosan csúszik lefele.

(#29) Ringman válasza emhem (#28) üzenetére


Ringman
(PH! kedvence)

6,7milliárd dollár

ez Mo. teljes oktatási kiadásával - kb 2000mrd ft azonos nagyságrend...

multifunkciós agárstadion épül

(#30) Ringman válasza Voloka (#25) üzenetére


Ringman
(PH! kedvence)

nominálisan nyilván nem az, de gdp-arányosan már más a helyzet, vissza kell nézni 8+ évet.

jövőre 15 mrd-dal jut több rá mint idén, ami az inflációnál is kevesebb mértékű emelkedés.

multifunkciós agárstadion épül

(#31) #36031232 válasza Feketelaszlo (#27) üzenetére


#36031232
(törölt tag)

733 millió forint egy ekkora campusra ? Nem hinném, hogy sok lenne. Szerintem mindenkinek más a sztenderd, engem pl. zavar a kávé folt, más meg elül és minden oké, engem zavar, ha az IB028-ban a kezembe marad szék, miközben lehajtom, valakit nem, mert tovább megy. Valakinek elég az, ha felmosnak és összeszedik a szemetet, kiviszik a kukát. Annyival kiegészíteném, hogy azért minden hibát úgy ahogy kijavítanak, szóval a leszakadt szék max 1-2 hétig marad leszakadt szék.

"Vagy valójában te ferdítettél és ugyanazokban a termekben ücsörögtünk pl. az I/Q épületekben (nem igazán rémlik onnan egy különösebben lepukkant vagy takarítatlan helyiség sem, de lehet, hogy azóta feje tetejére állt a világ)."

Ki hazudna ilyet ? Mondom valakit zavar, valakit nem. Valakit marhára nem zavar az, ha a haverja óra közepén bejön egy adag kínai kajával és elkezdi enni, közben terjed a büdös a kajaszag.. A Q épületet (csak a projektorégőt) nem kritizáltam, bár csak ez lenne az alap, igaz már ott is lepattogzik a szürke festés a székekről QI/II-ben, biztos komoly pénz lehet nyáron újra mázolni..

"Ha a böhöm nagy Epson projektorokra gondoltál azokba egy lámpa olyan 2-300.000 forint. Én se nagyon sietnék a cseréjével, ha elmegy még 1000 órát"

Ez nagyon magyar olcsójános gondolkodás, akármennyire is viccesnek érzed. Ha ki kell cserélni, akkor ki kell cserélni.

De hogy mondjak valami pozitívat is, marha jó a légkondi I/Q épületekben és a BME WiFi is király.

emhem: Nyugi, a BME is csúszik, a QS szakterületi rangsorában már nemsokára kiesik a TOP500-ból jó pár képzés..

[ Szerkesztve ]

(#32) Feketelaszlo válasza #36031232 (#31) üzenetére


Feketelaszlo
(senior tag)

Szó sincs róla, hogy hazudtál volna, de szerintem az első hozzászólásodban megpróbáltál eltúlozni pár részletet - kávéfolttal és kajaszaggal legalábbis a világ legelitebb létesítményeiben is találkozhatsz, pedig ott tényleg mindenre van pénz. Ettől függetlenül a te egyetemeden - úgy más mint másütt - bőven találni olyan spórolásokat (főleg a hallgatók gyakorlati oktatása során), amik a képzési díj, az egyetem hírneve meg a valós szakmai elvárások tekintetében...nem adekvátak. Kívánom, hogy ezekbe neked ne keljen belefutni ottani pályafutásod során. De a Petőfi hídtól délre fekvő terület eszközfelszereltsége és tisztasága szerintem pont, hogy nehezen hagy kivetni valót maga után, az igencsak unikum a magyar felsőoktatásban.

(#33) lev258 válasza Voloka (#25) üzenetére


lev258
(PH! kedvence)

Tudomásom szerint annyival növelték meg, amit az infláció el is visz, talán még többet is. Vagyis igazából nem nő semmivel, valamivel csökken is. Az abszolút összeg nem mérvadó.
Egyébként az egyetemi költségvetés nagy része a bérekre+járulékokra, ösztöndíjakra, valamint az épület fenntartásra megy el. És akkor nem volt semmi felújítás, vagy labor fejlesztés és nem kutattak semmit. Ez sajnos egy idő után a szinten tartásra már nem elegendő.

[ Szerkesztve ]

Ubuntu MATE 18.04, 2. szezonos amatőr chili termesztő

(#34) Corleone33


Corleone33
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

sors iróniája, a nemlétező magyar fociba befektetni van pénz de tényleges eredményt felmutató versenysportolók támogatására meg nincs.

Keresd a logikát..

(#35) YASKATIR válasza sutszi (#3) üzenetére


YASKATIR
(senior tag)

Nyugi, ha kijutnak es helyezest ernek el, akkor majd mindenki verni fogja a mellet, hogy bezzegamagyarokdeokosak

(#34) Corleone33: A logika ott van, hogy a focinal lehet a legtobbet ellopni. Egy ilyen esemenynel hogyan lopnanak el 6 milliardot a 10-bol? Senkit sem erdekel az eredmeny

[ Szerkesztve ]

(#36) Fred23


Fred23
(PH! kedvence)

Ezek a gyerekek miért nem mennek inkább focizni?! Még a végén nem lesz belőlük jó nertárs! :(

(#37) Ringman válasza Fred23 (#36) üzenetére


Ringman
(PH! kedvence)

egyetlen esélyük a focirobot fejlesztése lenne - bár az meg elveszi a munkát

multifunkciós agárstadion épül

(#38) DithenS válasza lev258 (#7) üzenetére


DithenS
(senior tag)

A vezérünket, a királyunkat nem bántjuk!!!

(#39) kolopele


kolopele
(PH! addikt)

A fociba azért kell beleölni a legtöbb pénzt mert a mai napig a legnépszerűbb sport a világon. Nem is értem miért kell ezen állandóan fennakadni. Én is sportoltam versenyszerűen igen magas szinten, de mivel a sport egyféle hobbi (mindamellett hogy sokaknak ez a munkájuk, bár az értékteremtőtől ez távol áll azért), természetesnek tartottam hogy én állom a költségeim jelentős részét.

[ Szerkesztve ]

(#40) dabadab válasza kolopele (#39) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

"A fociba azért kell beleölni a legtöbb pénzt mert a mai napig a legnépszerűbb sport a világon"

Érdekes, ez más helyen úgy működik, hogy mivel népszerű, ezért az emberek járnak a meccsre meg ilyenek és az egész üzleti alapon is remekül működik.

Nálunk meg közpénzből épülnek a túlméretezett, fenntarthatatlanul drága stadionok, ahova senki se jár, meg ömlik a közpénz a focicsapatokba, amik nulla eredményt produkálnak.

Nyilván ez így teljesen rendben van.

"mivel a sport egyféle hobbi (mindamellett hogy sokaknak ez a munkájuk, bár az értékteremtőtől ez távol áll azért), természetesnek tartottam hogy én állom a költségeim jelentős részét."

Nálunk meg az úgy van, hogy egy ember hobbiját a többi tízmillió fizeti, ő meg ezt így tartja természetesnek.

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#41) kolopele válasza dabadab (#40) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

A legtöbb csapatnak azért van egy milliárdos tulajdonosa, aki nem a nézők pénzéből tartja fenn a csapatát. Persze ha nem nézné őket senki valószínűleg távozna is.

[ Szerkesztve ]

(#42) Ringman válasza kolopele (#41) üzenetére


Ringman
(PH! kedvence)

teljesen más a helyzet, ha valaki a saját pénzét veri el, nem az állampolgárokét költi a magánhobbijára,

multifunkciós agárstadion épül

(#43) Narxis válasza kolopele (#39) üzenetére


Narxis
(PH! nagyúr)

Nem, nem kell.

(#44) sutszi


sutszi
(PH! kedvence)

A támogatásgyűjtő oldalon nemrég tették közzé, hogy Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter nemrég jelezte, hogy miniszteri keretéből fedezi a csapat utazási költségeit.
[link]

Úgy tűnik jó csatornákon áramlott az információ.

[ Szerkesztve ]

"Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#45) kymera válasza Geller72 (#22) üzenetére


kymera
(senior tag)

Van ilyen alap ! Csak az a gond hogy XY államtitkár úgy döntött hogy erre nem jut :(((

478,754,775,939,AM2 - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

(#46) #36031232 válasza Feketelaszlo (#32) üzenetére


#36031232
(törölt tag)

Mondjuk az ilyen sztorik nem arról tanúskodnak, hogy az egyetem jól használja a forrásait..

daa-raa, Volovka: A kancellár dönt minden pénzügyi kérdésben és ugye tudjuk, hogy ő melyik kutya kölyke..

[ Szerkesztve ]

(#47) csongi válasza daa-raa (#19) üzenetére


csongi
(PH! kedvence)

Plusz kommunikacios, tuzvezetesi, vedelmi rendszerei is elavultak.

Legalabb a stadionokra van penz.
A ifi lany kezilabdazok VB lettek. Nem harsogta tele a media.

Sajnos nem egyedi a jelenlegi helyzet sem.

[ Szerkesztve ]

(#48) Apollyon válasza kolopele (#41) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

A legtöbb csapatnak azért van egy milliárdos tulajdonosa, hogy a közpénzt, meg egyéb, köztük elég mocskos pénzeket tisztára mossanak a focival. Izé, "focival". (Többek között.)

Pl. a fradi szintén milliárdos elnöke a fradihoz és szurkolóihoz egyébként rendkívül kompetens és hűséges személy.
Ja nem.
Viszont nincs semmilyen politikai hátszele, és véletlenül sem a ge zorbán embere.
Ja de.

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#49) janeszgol válasza sutszi (#44) üzenetére


janeszgol
(PH! nagyúr)

Na végre egy jó hír. Az ő pozíciójában, kinevezésében ez a természetes.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#50) janeszgol válasza csongi (#47) üzenetére


janeszgol
(PH! nagyúr)

Kajakosaink, kenusaink? Volt már róla szó, hogy volt, mikor edzeni sem tudtak, mert nem volt mivel. Mégis sikeresek. Nálunk a foci utánpótlás is úgy van, hogy akinek van pénze, az megy, akinek nincs pénze, az nem megy. Az eredmény látható.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.