Új hozzászólás Aktív témák

  • CöcBömb

    csendes tag

    Sziasztok!

    5 napja boldog tulajdonosa vagyok egy silver P9-esnek! Elképesztő! Ott tartok, hogy a telefonos üzletekben már nem akarok már telefont megnézni, mert az enyém a legjobb :D Az ujjlenyomatolvasó elképesztő gyors, a belső rendszer sebessége is! 1.5 nap alatt se merül le, pedig nyüstölöm mindennel, útközben meg hallgatok zenét és fotózom is!

    Az előző telefonom Xiaomi Redmi Note 2 Prime 32 GB volt, ami ugyancsak villámsebességgel dolgozott, de ennek a kijelzője 100x szebb!
    Ebbe még a micro sim elég volt, de a P9 nano-t kért. Le is mentettem SIM-re az üzeneteim, de a nano-n nincsenek rajta (ugyanis új kártyát kaptam, régi számmal). A T-Mobilos nő azt mondta a nano simek már nem tárolják az üzeneteket......fantasztikus. Nincs véletlenül valami megoldás erre Nektek?

    A másik kérdésem, hogy az sms-nél a karakterszám nem jelenik meg. Apró "probléma", de mégis számít, nem tudom hol tartok gépelésnél. Mindenféle permutációban beállítottam már a "haladó" opción belül (szabad, korlátozott, figyelmeztetés), valamit más billentyűzeteket, meg ezt a 7 bites konvertálást, stb. Állítgatom, sehogy sem jön elő a karakterszám! Média Markt-ban kiállított darabon be tudtam állítani!!! Van is róla képernyőfotóm! A T-Mobilban erre ez volt a válasz: Biztos ott még a régi rendszer van fent. Az újnál már nincs számolás......remek. Honnan tudom hány sms-t küldök?

    Aztán a HiCare-en kersztül kell beregisztrálni. Mi a jelszó?? Honnan kellene tudnom? Meliyket kéri? :D :D

    Előre is köszönöm a választ!

    Ki méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja...

Új hozzászólás Aktív témák