-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #12751 üzenetére
Ja nem gyártói garanciális szerviz? Hardverapro -n vannak megbízható szervizesek. Olcsóbban is dolgoznak, mint egy általános szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Gyári témán kicsit elszórakoztam az ikonokkal, persze csalással. Ahhoz képest, hogy nem tart semeddig, szerintem elég emészthető lett.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Hát nem. Szerintem az Ink téma ikonjai sokkal szebbek az alapnál, és sokkal jobban is passzolnak a feketés képhez, így viszont hülyén néznek ki a gugli és más appok színes cuccai az egységesen szürkés-kékes témán. Most csak levettem a színt, ha majd több időm lesz rá, hozzáigazítom a téma ikonjaihoz őket, de az nagyobb meló.
Sungoo
Kösz.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
ordog86
csendes tag
Nekem olyat csinál a telefonom, hogy amikor írok pl messengeren mindent aláhúz pirossal, mintha nem a magyar nyelv lenne a hibajavításnál beállítva. Valaki ötlet, hogy mitől lehet?
-
gianone
őstag
Most vettem észre, hogy Huawei válaszolt egy kérdésemre.
"Az Ön készüléke nem európai régióra készült. Sajnos nem tudunk információval szolgálni a készülékkel kapcsolatosan.
Megértését köszönjük!"IMEI-t kértek.
Ja, persze, telekomos ázsiai.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
athomi
veterán
Megvolt az FR, de a telefonomon továbbra sem megy a 4G, ahol nincs 3G, ott csak EDGE megy. Lehet ezt tesztelni máshogy, vagy mehet a gariba?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gianone #12770 üzenetére
Magyar Huawei -nek lövése nem lesz róla, hogy mikor jön rá frissítés, ha pl. USA verzió. Ez a többi gyártónál is így van. LG, Samsung, Sony...stb.
Kérdezd meg a szerviztől IMEI alapján, hogy hova való.
Szerk.:
Global telefonokon Huawei -él (is) általában Szerbia van Huawei -nél. DE lehet pl. India is ázsia only -nál, global -nál.[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
A Huawei válasza alapján csak a TMX van, mint szerviz, de ott van a postai úton beküldés, úgy akár egy héten belül visszajöhet a készülék.
-
SFAkos
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telefont és olyan kérdésem lenne, hogy csak én vagyok ennyire hülye vagy tényleg nincsen benne a Smart Lock? A megbízható alkalmazásoknál megtaláltam és be is van kapcsolva, de sehol máshol nem találom a beállításokban...
Gyári telenoros firmware ( ALE-L21C128B130). Egyébként várható rá 6.0 szolgáltatónál?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz SFAkos #12775 üzenetére
Telenoros nem lesz, és a független 6.0 simán nem is megy rá fel, csak fastboottal.
6.0-án Smart Lock nincs benne, saját Intelligens feloldás van, helyet és arcot nem tudja, eszközzel igen. Cserébe nem bugos. A régire nem emlékszem már sajnos.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kalasz
tag
Udv mindenkinek!
Szerintetek miert csak wifi-n keresztul hajlandoak a google alkalmazasok frissulni? Elore is koszonom a valaszokat.
B574-es rom van a telefonon.A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
SFAkos
aktív tag
válasz gianone #12776 üzenetére
Köszi! Igazából teljesen meg vagyok elégedve a sebességgel eddig 5-el szóval nem olyan nagy érvágás... Garivesztést esetleg okoz a fastboot-os frissítés? (samsungokat romoltam eddig korábban, ott ugye ott a knox már).
Smart Lock-ra nekem a bluetooth és a wifi kapcsolat / hely lenne hasznos.
-
Kampó
senior tag
sziasztok. Most gondolkodok egy ilyen telon de engem a kijelző fényerejét ért kritikák aggasztanak, én mindig max fényerőre tolva használom az összes telot. az érdekelne hogy tényleg annyira gyér e illetve van e valami soft mint a volume booster hangszóró hangeró tuning, hogy plusz fényerőt tol a kijelzőre... vagy gyári menübe ezt lehet e babrálni??
[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Barátnőm kb 2 hónapja használ egy ilyen telefont és az alábbi hibák fordulnak elő vele: kevés app van telepítve rá és lassú. A menüben gyorsan pörget de amint pl egy időképet akarok megnyitni, ami szerinem nem nagy rendszerigényű, 1 percet kell rá várni hogy frissüljön? Azt se értem hogy akár wifi akár 4G-n is ezt csinálja. Linkelek pár képet, hogy milyen appok vannak még a telefonon, de szerintem nem vitte túlzásba. Egy, a telefon szerint lassabb 32gb-s memóriakártya van benne, de azon csak spotify-ról vannak rámentve a zenék.
Mit kéne tenni szerintetek? Telefon visszaállítás megoldaná?
képek -
gianone
őstag
válasz SFAkos #12782 üzenetére
Elméletileg okoz, de a gyakorlatban nem foglalkozik Teleamax a nyitott bootloaderrel.
beholder00
Hááát, lehet hogy ez nem sok, de az összes ram-zabáló alkalmazást felrakta, amelyek, gondolom, folyamatosan futnak a háttérben.
Insta, Fb, Twitter stb. Ennyi közösségi alkalmazás nincs is.
Talán egy factory reset segítene, és utána meg optimalizálni a védett alkalmazásokat, illevte néhányat lecserélni kevésbé nagy fogyasztásúra.
Nem ártana letiltani vagy eltávolítani azokat az alkalmazásokat, pl. guglisakat, amiket nem használ.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kutga
nagyúr
Hát nem egy AMOLED de nekem beltérben tökéletesen elég 50%-os fényerőn. Napsütésben van olvashatóságot segítő mód, ami feljebb nyomja a kontrasztot meg a fényerőt. Menj el egy üzletbe ahol ki van rakva és kukkants rá.
MOD
beholder00
Ha nincs rajta nélkülözhetetlen adat akkor FR-t neki. A hatos rendszer alatt alapból lassabbak a menü áttűnések, de ez nem azt jelenti hogy döcögnie kellene.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
ANDROID???
addikt
válasz gianone #12791 üzenetére
Ejnye-bejnye!
beholder00: Lényeges adatok lementése (sms backup, képek stb SD-re, stb.), FR, aztán a lényegtelen sz@rok nem visszapakolása fel fogja gyorsítani, mert ha sok szutyok rajta fut állandóan telefon legyen a talpán ami nem fog belassulni.
A csajok szeretik az idétlen fosokat értelmetlenül felpakolni és nem meglenni nélküle. (csak tudnám mi a frásznak kell minden szutykot feltenni a facera stb. helyekre, ez a most voltam kakilni (közben levágtam a körmömet) és társai fotóval társítva feltöltve )[ Szerkesztve ]
-
hibavissza
veterán
Üdv! Marsmallow van fent.
Hogyan tudom megoldani, hogy névjegyeknél ne jelenítse meg csak a telefonszámmal rendelkező kapcsolatokat? Kézenfekvő lenne, hogy kikapcsolom a szinkronizálást és kitörlöm a csak email címmel rendelkezőket, de az újabb szinkronizálásnál vagy törli a fiókomban lévő címeket is vagy visszatölti.
A másik kérdésem, hogy szinkronizálásnál a telefon után megy a fiók vagy fordítva?
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz hibavissza #12793 üzenetére
Nálam úgy van, hogy Google Címtárban csináltam egy csoportot, amiben a számmal rendelkező névjegyek vannak. És telefonon beállítottam, hogy csak ezt a csoportot szinkronizálja. Egyszer kell megcsinálni, pár perc. És utána bármikor, bármelyik eszközön jó.
Szerintem a szinkronizáció a változásokat után megy. Akármelyiket módosítod, a másikon is az lesz. Ha jól értem a kérdést.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kutga
nagyúr
-
DrDobos
őstag
Valakinek elofordult mar az a hiba(nekem pl a B574en vetten eszre) hogy a hangszoro mind a gyari zenelejatszo appnal mins youtubnal recseg ropog, meg a hangero is alacsonyabb, halkabb? Szerencsere egy reboot megoldotta a problemat..
Samsung Galaxy A55 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest