Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
válasz animatrix11 #700 üzenetére
illetve 3.0-ra itt van a telepítés nem olyan lényeges a backup miatt: [link]
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Jövő héten lesz nálam egy P50 Pro, kíváncsi vagyok milyen a Mate 40 Pro-hoz képest, bár nagy eltérésre nem számítok.. Van esetleg valakinek tapasztalata mind a két telefonnal?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
tonyi
tag
válasz animatrix11 #701 üzenetére
Köszi!
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." - Ayrton Senna (Honda Civic EU8 facelift, Honda Civic FK2 facelift, Huawei P20 Pro, Huawei MediaPad M5 Lite 10, Asus K53TA, HP 15-)
-
bozoki
csendes tag
Továbbra is keresek Budapest és környékén helyet ahol fóliáznak P50 Pro-t. Üveg, vagy folyadék is jöhet, vagy igazából bármi mert még mindig a gyári van!
-
hunhool1979
tag
Kijött az Android 14....mi meg azon remegünk, hogy lesz-e egyáltalán 13 a telóra
-
hockeyapu
aktív tag
Melyik e-mail klienst használjátok, ami rendesen műkszik, simán a telón, nem gspace vagy egyéb alatt ?
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
-
hockeyapu
aktív tag
válasz hunhool1979 #709 üzenetére
Hűha, és az melyik ?
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
Roland8622
aktív tag
Gyári email annyiban jó még, hogy pl. nagyméretű képet ha megosztásnál ezzel küldök a saját gmail-es címemre, akkor nem dumál vissza, hogy 5MB-nál nagyobb. Eddig mindig bevált Ja és természetes más gmail címre is okés, megkapta az illető.
[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
hunhool1979
tag
válasz Roland8622 #712 üzenetére
Gyári email kliens megkérdezi hogy mekkora méretben küldje.
-
hockeyapu
aktív tag
Köszi mindenkinek !
-
Keny.
tag
Próbálta valaki a Harmony 4.0.0.118 at? Marad a GMS?
-
Keny.
tag
válasz animatrix11 #717 üzenetére
Köszi, fel is dobtabtan rá.
-
Keny.
tag
válasz animatrix11 #717 üzenetére
Üzeneteket jelzi neked?
-
Keny.
tag
válasz animatrix11 #720 üzenetére
Hogyan oldottad meg?
-
animatrix11
őstag
megjavult magát
Más:
nem tudom emuin, hogy van harmony os 4nél van automatikus feloldás, ha kézbe veszem kioldja a képernyőzárat (nincs jelszó beállítva) viszont nem csak akkor, konkrátan kikapcsolta a mobilnetemet, illetve facebook hirdetés kiemelést is csinált magától
Viszont nem találom, hol lehet ezt kikapcsolniHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
hockeyapu
aktív tag
Bluemailt telepítettem végül, és tök jó !
K&h-s app a gspace-n kívül már nem mű'kszik ! Tovább próbál minket szívatni a 'Kugli' !
Kínában a Huawei eladásai 37%-al emelkedtek !
Egy ideje a 'kugli plaji'-ról, csak telepíteni lehet a cuccokat letölteni nem ! Rohadjanak meg !"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
aktív tag
válasz hunhool1979 #724 üzenetére
Köszi ! Sügér voltam, csak frissítenem kellett az aurórát !
Én meg bementem a bankba, persze Ők még tudatlanabbak voltak, mert beteg, akinek szintén ez van és van fogalma róla !"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hunhool1979
tag
Volt a napokban egy levelezésem a huawei Magyarországgal,szoftverfrissítés miatt. Szerintük ez EMUI12 a jelenlegi legújabb szoftver ehhez a telefonhoz és nem is tudják mikor lesz (ha egyáltalán lesz) EMUI13.
Itt jön a lényeg. Szerintük nem érdemes android 14-hez mérni a szoftververziót, mivel az alapjaiban más rendszer. Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek ezen. -
donnie.d
aktív tag
válasz hunhool1979 #726 üzenetére
Hát nagy valószínű jövőre én is elhagyom a Huawei-t....
Lassan december és a februári az utolsó biztonsági frissítés. -
kp78
addikt
válasz donnie.d #727 üzenetére
Az hogy lehet?
Még a P40 Pro-n is 2023. szeptemberi van.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz donnie.d #729 üzenetére
Elhiszem, csak furcsa, h P40 Pro-ra jött frissítés, erre meg nem.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz hunhool1979 #731 üzenetére
Az volt az első kih@rélt modell.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
donnie.d
aktív tag
válasz hunhool1979 #731 üzenetére
Nem. Az volt az első modell, amin nem volt Google.
Mondjuk én tisztában voltam vele, s ezért is vettem meg, mert jó árban volt számomra. Szinte gyűlöltem, hogy állandóan törölgetni kellett alkalmazásokat, amiket amúgy se használtam volna. "Kedvencem" az volt, amikor játékot akartam törölni, erre nem engedte a rendszer, s azt írta, ha törlöm, akkor instabillá válik a rendszer. Ez eléggé meglepő volt.
Aztán jött a P50 Pro, s akkor járt le az előfizetésem. Nagy előrelépés nem volt, de bevállaltam. Jövőre jár le az előfizetésem, de kénytelen leszek váltani, mert már két éves modell, s a banki applikációra pedig szükségem van. Xiaomi 13T Pro van kiszemelve. -
hockeyapu
aktív tag
Én ezt is használom sokat, minden fent van a régi verziókkal együtt,pc-n és androidon is [uptudown aap store]
Persze a magyar banki alkalmazásokat ne nagyon keressétek rajta ![ Szerkesztve ]
-
hunhool1979
tag
[link] sajnos "mi" ebbe a kategóriába tartozunk...Nem is nagyon találok írást arról,hogy érkezett-e egyáltalán emui13 bárki telójára.
-
Roland8622
aktív tag
Hoppácska. Mate 60 Pro
A sárga virágnál nem értem, hogy lett a P60 Pro-nak olyan pocsék a makrójaHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
hockeyapu
aktív tag
válasz Roland8622 #736 üzenetére
A'sszem cserélni kell Mate 60 Pprora, szegény P50 prot !
-
hockeyapu
aktív tag
A Blumail hibátlanul műk'szik és szimpibb mint a kugli !
Köszönet a tippért !"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
Denny007
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek valami ötlete hogy miért nem ismeri fel egyetlen laptop sem a telefonomat? Már próbáltam mindent de semmire se jutottam. Hisuit-ot szerettem volna használni. Nem tudtam összehozni. Külső meghajtóként sem ismeri fel a telefont a 3 laptop közül egyik sem. Hiába választok file átvitelt vagy fényképek átvitelét amikor csatlakoztatom a gépekhez, csak töltés van. -
Denny007
csendes tag
válasz hunhool1979 #740 üzenetére
Nem látja. Ha rajta van a gépen és váltok a csak töltés és a fájl átvitel között akkor pittyen a laptop de nem jeleníti meg az eszközt.
-
donnie.d
aktív tag
válasz Denny007 #741 üzenetére
Lehet frissítési hiba, mert nálam is "hasonlóan" működött.
Ha rádugod akkor pittyen, s nézd meg az értesítési sávot. Ugyan nálam be van állítva, de ennek ellenére, ha rádugom, akkor az értesítési sávban az USB-re rá kell mennem, s ki kell választanom, hogy nem töltést akarok, hanem adatátvitelt. -
Indian74
senior tag
Sziasztok!! Nos én vennék ilyen telefont de...
Müködik e a google szolgáltatások Gbox-on keresztül??
Pl gmail, youtube , fotók???
Vagy például kréta,bkk,máv telekom ezek mind müködnek, lehet öket majd frissiteni is???
Mert App galleryben amit fent felsoroltam, nem müködik mindegyik rendessen[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek