Új hozzászólás Aktív témák

  • #14121216

    törölt tag

    válasz gezuk #1789 üzenetére

    Gedeon31: Köszi, auto módban volt az is :)

    entee: Na látod, ezt nem tudtam a Love Mei tokokról, ezek szerint csak fröccsenésálló...

    Igen, én is olvastam ezt a cikket még régebben, s a nagyobb lényege marhaság :)
    Már a cikk elején érződik, hogy nagyon elfogult a telefon felé a cikk írója (negatív irányban), ráadásul elég béna fotózás terén. S alapvető dolgokkal sincs tisztában... Higgy a szemednek: a legtöbb fotót amit ide felraktam, autó módban lőttem, szerintem meggyőzőek alapból. A "maszatolás a Pro móddal" annyiból igaz, mint bármelyik DSLR gépen is: ha mélyebben bele akarunk nyúlni az irányításba, akkor több időbe telik, de a végeredményt is teljesen mi tudjuk kontrollálni, még többet ki tudunk belőle hozni. Habár az átlagfelhasználónak sztem bőven elég az autó mód, a Po mód csak egy plusz opció a telefonban, nem kötelező azzal készíteni.
    Nézegettem amiket képeket készített: sztem sok helyen pl bekapcsolva hagyta a szoftveres rekesz módot, valamint van olyan kép, ahol látszik is hogy a szembe lévő falra fókuszál, azért elmosódottabbak az előtérben az emberek. Ez is Júzererror, mert egy mozdulat, s autó módban ilyen képeket is lehet készíteni gyorsan mozgó témáról (pedig ez azért gyorsabb mint az emberek)...

    szóval én azt mondom, ha nem szeretsz szöszmötölni a képekkel, nyugodtan rábízhatod magad az autó módra, ha visszafelé kezdesz el nézelődni a topicban, a legtöbb amit felraktam abban készült.
    Videó képességeiről is raktam fel a topicban tesztvideókat, minden variációt végigvettem. S szerintem azok is rendben vannak, "zselésedést" én nem tapasztaltam :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák