- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyász2
aktív tag
Valaki olyan írjon, aki 9.1-re kapta, meg, illetve aki meg 10-re, az meg legyen kedves vegye a fáradtságot, hogy odaírja. mert így ennek semmi információértéke nincsen.
-
Ga3rieL
senior tag
Heló. Látom van 172. végű frissítés? Nekem még nemjött. Vagy minden országban ugyanaz, csak nálunk 170-es végződéssel, és nemkell várni a 172-es frissítést?
-
Nono76
tag
9.1.0.291-re kaptam most 10.0.0.170-t OTA-n. Vodafone ha ez számít.
-
Gömbike
senior tag
Nekem is megjött a 170. Vodafone-nál vásárolt, telenoros kártyával használom.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
hangyász2
aktív tag
A 299-et szerintem senki, azt buherált HiSuite-tal tettem fel, és azért szedtem le, mert januári biztonsági frissítés, tuti nem jött volna még rá koraibb csomaggal 10-es.
Amúgy össze vissza frissít. Most OTA 164-ről 215, majd 266, és végül rendes HiSuite-tal 291, és a 10-es. Most 245 nem volt.Mikor megvettem, 215-ről 245, és utána 266 nem jött OTA, és a 266 meg 291 ment fel HuSuite-tal.
[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
Nekem 266 van fent , nincs semmilyen frissítés, kezd idegesíteni. menjek vissza 164-re, az frissít 10-esre ?
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
htc07
addikt
válasz Baluka 099 #3618 üzenetére
nem tudom ez mennyire valid, de 5 másodperc google után ezt találtam, talán jó a 10-eshez is: [link]
-
Baluka 099
friss újonc
-
hangyász2
aktív tag
válasz Baluka 099 #3621 üzenetére
De, 291-ig biztos tudunk. Csak sorban kell, és full ROM-ot. 266, majd 291.
[ Szerkesztve ]
-
hangyász2
aktív tag
válasz Baluka 099 #3623 üzenetére
És azt mégis hogy gondolod feltenni?
-
hangyász2
aktív tag
válasz Baluka 099 #3625 üzenetére
Fogalmam sincs, miről beszélsz, de úgy érzem, neked sincs.
Nincs is jelenleg futó bétaprojekt. Ha volna, akkor sem letölteni kellene.
Ráadásul már végleges 10-es ROM van. Letölteni azt is bármikor le lehet, mondjuk Firmware Finderrel, de elképzelésem sincs, hogy szeretnéd telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
hangyász2
aktív tag
válasz Baluka 099 #3627 üzenetére
Igen, de még mindig nem értem, mit akarsz vele. Telepíteni nem tudod. Ezt magyarázom az elejétől. Ha lehetne, ne küzdene itt senki.
Nem értem, mit akarsz. Te igen? -
hangyász2
aktív tag
válasz Baluka 099 #3630 üzenetére
Bocsi, feladtam. Write only.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Baluka 099 #3632 üzenetére
Arra először a HiSuite-ot kéne ráengedni, és felhúzni 291-re. Létezik ebből függő, szolgáltató romos? Én még nem hallottam róla.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Baluka 099 #3630 üzenetére
Te meg szerintem várj az OTA frissítésekre, ez a romolgatás nem neked való.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Fú hát nemtom... ha nem lenne benne sötét mód én biz isten visszatenném a 9-cest, ez nagyon béna.
-
Balcsix
senior tag
Ha netán valaki eret vágna a nagy szenvedésben, hogy nem a legfrissebb rendszert használja, vagy elképzelhetetlen az élet számára a 10-es droid nélkül, akkor ajánlom ezt egy próbára : [link]
Nem tudom, hogy ennél a telefonnál mennyire szívás nyitni a BL-t, de ha tényleg nem bírja valaki kivárni, akkor ez is lehet egy megoldás, bár még Xiaomi Redmi Note 3-nál zárt BL-el is rá lehetett varázsolni custom ROM-okat fast boottal (gondolom ez itt már teljesen esélytelen)...Már tényleg kezd vicces lenni ez a nagy pánik.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz Lackooo84 #3639 üzenetére
Mi olyan béna benne? Én most kaptam meg, és eddig minden appom úgy működik rajta mint eddig. Nekem tetszik, főleg a sötét mód. Igaz, úgy átrendeztek mindent a beállításokban, hogy tanulhatom újra mit hol találok. Ami negatívumot tudok mondani, az a kör alakú rendszerikonok. A korábbi négyzetes ikonok jobban tetszettek. Nem lehet valahogy kicserélni? XDA-n nem találtam erre vonatkozó leírást, már ha megoldható egyáltalán.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
hangyász2
aktív tag
válasz Lathronos #3647 üzenetére
Kicsit csalódott, mert nem sok újdonság van benne, nem lehet babrálni. 9.1 sokkal nagyobb változás volt.
A sötét mód pöpec.Minden csak Téma kérdése EMUI-n, ezért nem találsz leírást. De szerintem nem éri meg.
Mondjuk a menü szerintem is bénább, de lényegtelen, megszokja az ember.
Én a teljesítmény módot szeretném akkubeállításokban, de az most se lett. Nem értem miért nincs, még Honor 10 Lite-on is van.
-
Lathronos
őstag
válasz hangyász2 #3648 üzenetére
Szerintem úgy gondolták, 3750 mAh akkumulátorhoz felesleges. Pedig nem az. Témákkal viszont csak az appok ikonjai változnak, a rendszerikonok az értesítési sávban és a beállításokban nem. Még valami. Ezt a csillagos ég animációt nem lehet kikapcsolni a záróképernyőn valahogy? Amit még észrevettem a 10-zel kapcsolatban, hogy sokkal gyorsabban reagál mint a 9.
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
hangyász2
aktív tag
válasz Lathronos #3649 üzenetére
Az nem nem optimalizálja az akksit, hanem épp az ellenkezője. És én láttam is a különbséget. Bekapcsolva fluidabb a rendszer, és szégyenszemre a Mate 20 Lite-nál is fluidabb. Hepciás vagyok a mikrolaggokra.
Rosszul tudod, a gyári témákban valóban csak az appok ikonjai változnak, de bármit át lehet szerkeszteni, nézz meg egy témamenedzser applikációt, amiben van kész is, de lehet csinálni is.
A csillagos ég animáció nekem nincs, szóval biztos ki lehet kapcsolni. Ha megmutatod, mire gondolsz, akkor meg is mondom, hogyan. Gondolom , a Magazin-feloldással lehet kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.