Új hozzászólás Aktív témák
-
zozzo72
aktív tag
Ez vagy a PRO?
-
enginev3.0
félisten
Példaértékű
Többi gyártó kezdhetne ilyen irányt venniA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Wallenberg
senior tag
Ennek nem zöldül a kijelzője?
-
Kamikaze75
tag
Nekem volt szerencsém a media markt-ban kézbe venni mindkét modellt érdekes módon nekem a,sima mate 20 sokkal jobban bejön mint az elvékonyított mate 20 pro
-
chapo
tag
Azért az infra ott volt a Mate 10 pro-ban is - talán azt illett volna megemlíteni az S6 helyett...
-
ghiottone
nagyúr
válasz Wallenberg #5 üzenetére
Nem LG amoled van benne. Ahogy olvasom azokkal van probléma. + ez ips panelos.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
A 4GB ramos verziót elfelejthették volna és csak a 6gb-ost kellett volna kiadni globálisan. Kamera valahogy nem győzött meg.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönjük a tesztet!
Ma megyek érteA legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Luser2000
addikt
Hogy ne vesszen majd később feledésbe: fórum előzmények a "másik" topikból.
Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
félisten
A tesztet köszönjük szépen!
Igazából tök jó kis ajánlat. Vállalható méretű aksi, ami mellé a 3.5mm-es jack is belefért (jéééé, hogy jött össze nekik?!?), tud mindent, amit kell... egyedül a notchba tudnék belekötni, mert hiába kisebb, de még mindig van.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
M5Norbi
őstag
válasz Kamikaze75 #6 üzenetére
Ugyanez volt az én véleményem is ráadásul sokkal jobban néz ki az hogy nincs lekerekítve a kijelző széle. Videóknál pl számít.
Szerintem.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
csapoze
csendes tag
Sziasztok, nekem telekomos előrendlet, de nem volt benne szilikontok, másnak? köszi
-
Bossyy
tag
Véleményem szerint 230 ért egyszerűen drága .....a Pro nak kellene ennyibe kerülni...tudom, bilibe ér a kezem :-) Sok-sok tízezerrel nem ér többet, mint egy optikai képstabilizátoros, nagyobb felbontású, notch - mentes AMOLED kijelzős, Qi töltéssel rendelkező S9 (csak hogy egy példát mondjak). És akkor a Sanyikról nem is beszéltem.
Amúgy ezzel a saját memóriakártya szabvánnyal érzésem szerint kicsit túlvállalta magát a Huawei. Ahhoz Apple kell, hogy valamit (általában hülyeséget) elkezdjen majmolni a konkurencia és el is terjedjen, ehhez a Huawei kevés. Nem a cég mérete miatt, hanem hiányzik mellőlük az a (szerintem indokolatlan) hype, ami az almánál megvan. Sohasem lesz olyan menő egy kínai márka, mint egy kaliforniai, de erre majd biztosan ők is rájönnek idővel.[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
Akik eddig hozzá jutottunk (mind 3 szolgáltatótól vagy függetlenül) főként az elővételes, ajándékórás akcióban mi még nem találkoztunk a csomagban gyári tokkal.
Lehet, hogy a normál értékesítés indításával ez változik és "ajándék" óra helyett "ajándék" tok van hozzá?
Nem világos nekem sem.
---
AliceWake!
Ez a "digitális egyenleg" hol érhető el? Én a Telekomos (most még .108-as FW-t futtató készüléken) sehogy nem találom?
A teszt készüléken milyen FW futott? Azért is kérdezem, mert a küszöbüön álló 122-es (vagy 126-os) FW a video képességek terén új funkciót hoz majd be (vélhetően AI movie elnevezéssel).Köszi.
Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
félisten
Az S9-eshez képest viszont ebben erősebb SoC van, harmadával nagyobb aksi és jobban teljesít éjszakai fotózásnál.
Pro és kontra vannak érvek, lehet választani, kinek mi tetszik. Nekünk vásárlóknak ez a jó piaci verseny.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
wwhy
veterán
Korrektor átnézte ezt a cikket
ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>
-
babosmiki
addikt
+1!
Én másfél hét után eladtam, mert egyrészt túl széles volt nekem és a kezelhetőség rovására ment, másrészt pedig tényleg nem ér ennyit szerintem. Lecseréltem egy S9+-ra ami szinte mindenben felülmúlja a Mate20-at és még pénzem is maradt..Kicsit elszállt a Huawei is már árazásban... Amúgy jó telefon, így órával együtt nekem megérte, anélkül nem vettem volna meg ennyiért...
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
hajbel
addikt
Nézegettem én is, de az OIS hiánya és a 4K felvétel minősége elriasztott, inkább OP6T lett, amiben jobb a UI és a kijelző is és úgy általában a kamera. Bár akinek erősebb proci, jack, nagyobb akku a fontosabb, annak ez ez jobb ajánlat. Feltételezem, hogy ez még pörgősebb, mint a OP6T.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
tomboy0013
veterán
Hatalmas plusz az IPS kijelző, Jack csati, infra és nagy akksi miatt.
Eszembe nem jutna a Pro-t venni, pláne a silány minőségű kijelző, meg az irreálisan magas ár miatt ehhez képest.[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
válasz tomboy0013 #29 üzenetére
+1
Bár az a "nano" értesítő led amit beleraktak az egy vicc..
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Mate 9 ről pattantam ide, Nekem 1 hete van, vodától. 2 évre, óra nélkül 155e volt. És Itt sem volt tok. 😠
És sajnos csak fekete van. Kéknek jobban örültem volna, de majd megszokom.
Már úton van 2 különböző tok, 2 üveg, +1 a kamerára.
Tetszik, sőt.....
A pro verzió + extráira nekem nincs szükségem, sőt van amit kifejezetten rühellek. Pl. a "lekerekitett kijelzők". Meg még kisebb is! Na arra vegyél üveget 400ft ért. 😁
A kamera....... mate 9 ben szerintemvalamivel jobb volt. Persze pár frissitéssel még lehet jobb lesz. -
rafis83
tag
válasz babosmiki #30 üzenetére
Még így is jobban észreveszem az értesítési ledet mint a P9-nél, ahol elrejtették a hangszóró rácsa mögé, de tény, hogy elég apró.
A Pro, és e között vacilláltam, nálam az ár döntött ill. a jack csatlakozó, valamint, hogy nincs lekerekítve a kijelző. Féltem, hogy a kijelző gyengus lesz, de szerencsére nem így lett, nagyon tetszik.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én még ráérek várni a jövő évi hüvejekre is, addigra jár le a feleségem hűsége... most először és utoljára vettünk telefont szolgáltatótól neki. (P10)
Ha lesz jobb ár arány értékű akkor majd az lesz, ha nem akkor ezeknek lemegy addig az ára... -
Bossp
addikt
-
htc07
addikt
válasz tomboy0013 #29 üzenetére
silány minőségű kijelző?
mert van pár darab, ami gyári hibás? nehéz lehet a kedvedben járni
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tibcsi0407 #39 üzenetére
Még az is lehet... soha nem mond, hogy soha...
-
H2o-pok
senior tag
válasz Mrpingvan #32 üzenetére
Hát nem is tudom. A mate 9 tényleg nagyon jó. Érdekes, mert a mate 9 tokja pontosan rámegy a mate 20 ra. Persze a jamerát takarja, de most ez van rajta, mert ugye itthon még nem kaptam rá sehol tokot. 5-6ezerért persze lenne, de.... álljunk már meg. Ennyit egy tokért????
Most jön 2 tok, 2 üveg, 1800volt könyörgöm.
Visszatérve a mate 9 re. Sebességben nem igazán veszek észre különbséget, mivel a 9 is elég jó még most is "hardveresen." Kamerában már igen.
Gyakorlatilak, a 6.5 ös kijelző ami számitott, meg az hogy újra 2 év, és hogy elhozhattam 155 be.
Ja, a 9 et a páromnak adtam.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz tibcsi0407 #33 üzenetére
Elvileg van BOE és LG. A zöldülökre LG amoled paneleket írnak az mobilarenas fórumon is.
-
erahurka
félisten
Nem tudom mit gondoljak a kameráról. Nem rosszak a képek de valahogy túl kontrasztosnak érzem őket. Vagy csak hozzászoktam a mostani telefonom kevésbé kontrasztos képeihez? Olyan mintha rá lenne húzva valami enyhébb HDR filter.
Amúgy szerintem jobba ajánlat mint a Pro, nagyobb a kijelző, nem AMOLED, kisebb a notch, stb., de biztos ezren leírták már ezt
Telenornál mikor lesz már???
-
ghiottone
nagyúr
válasz tibcsi0407 #44 üzenetére
Elvileg nem tudta teljesíteni a megrendeléseket a BOE és plusz beszállító kellett, vagy régiónként más - lehet ezek csak találgatások. Valahol olvastam, hogy a tesztelőknek pl. BOE panelesek kerültek kiküldésre. A fórumban sajna van panasz, csere 1xer, 2xer, elállás. Én is nézelődtem, de amíg ez lecseng....
-
Mono25
csendes tag
Elég jó telefon lett. A jack, az akku és kis szenzor sziget miatt tetszik. A kék színben valószínűleg húgom ballagására meg is venném. A lényeg a kamera és a jack meg van rajta. Egyéb hardver is rendben van.
-
adlersson
aktív tag
-
tomboy0013
veterán
Nézz már szét a nagyvilágban... De elég ha a topikjába benézel... Nem 1-2 ember írja, van 1-2 akinek nincs vele baja a többiek meg háborognak ezerrel ami érthető is.
Igen, ez bizony silány minőség.(#42) ghiottone : Van mindkettő és zöldül mindkettő nem csak az LG.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Copycat teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hibátlan Raptor Lake CPU-kat is cserél az Intel
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen