Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz #82729984 #3761 üzenetére

    Megannyi tesztet elolvastam, ahol automata módban mérettetett meg a készülék kamerája - linkeltünk ide is többet, vannak közte kellően részletesek is -, sehol sem írnak ilyen volumenű problémáról, itt is csak néhány ember tartja gondnak - nem is mindenki tulaj közüle, hanem csak egy rövid ideig próbálgatta -, a többség viszont nem, így nem lenne szerintem korrekt dolog.
    Ezzel az erővel, bármelyik telefonnál van ilyen, hogy néhány ember problémásnak tart valamit, mégsem tűzdelik tele azokkal az összefoglalót, ha a tesztek és a többség nem.
    Az elégedett többség fog elfordulni a topiktól a túltolt problémázás miatt, aztán maradtok néhányan, akik reggeltől estig és estétől reggelig taglalhatjátok a dolgot, nem lesz vitapartner, de a többség biztos nem ezt szeretné, hanem kellemesen társalogni minden másról is a telefonnal kapcsolatban.
    Lehet jelezni a problémát a gyártónak, ha valaki olyan nagy gondnak látja, biztos kivizsgálják majd, aztán ha általánosságban tapasztalják, akkor javítani fogják, ha pedig más készüléken nem, úgy bekérik a hibásnak véltet és vagy tapasztalják és javítják, vagy nem, mert szerintük nincs mit, de valamilyen állásfoglalás születni fog és ez a lényeg. (Esetleg a gyártók szokásos márkavédelmi automatikus menete lesz, hogy ha nem is látják olyan szintű problémának, az ügyfél megnyugtatása miatt cserélik a készüléket.)

Új hozzászólás Aktív témák