Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz zoleeno1 #1273 üzenetére

    Mozog az, ha elég türelmesen nézed, akkor látni. :)

    DrJaka: Szia,

    Nekem ugyan csak egy SIM-es van, Telekomos előfizetéssel használom és nincs mobilinternetes probléma.
    A ...nem kapcsolja be... miként értendő?
    A telefon bekapcsolását követően nincs 4G jel és net, vagy úgy van beállítva a készülék, hogy nincs folyamatos adatkapcsolat és csak a kijelző ébresztését követően kapcsolja be, de ez nem történik meg mindig, vagy a mobiladat mindig aktív opció bekapcsolva és úgy sem?
    Dual SIM készüléknél az is választható, hogy melyik SIM kártyán legyen (csak) adatkapcsolat, az megfelelően van beállítva?

    Kerio: Én a Telekomnál vásároltam és külön jótállási jegyet adtak a kamerához is. (Többen is ott vették, akik a kamerát az aprón hirdetik.)

    beyruth82: Amit a gyártó ad jótállást, azt a forgalmazónak tovább kell adnia, mert direktben vele áll szerződésben a vásárló, oda is vissza viheti jótállási/szavatossági panasz esetén a készüléket, sőt, oda célszerűbb, ha a jogi oldalát nézzük.
    A jogszabály meghatároz 10.000 Ft-os határt bizonyos termékeknél - ami a kamerára is igaz -, csak afelett kell jótállást vállalni, ezzel próbálnak kiskapuzni bizonyos cégek néha, hogy ha valami ajándék - nem pedig tartozék -, akkor így akarnak kibújni a jótállás alól, volt már erre konkrét példa, más kérdés, hogy sikerül nekik, vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák