Új hozzászólás Aktív témák

  • Jozsó

    tag

    válasz repvez #1988 üzenetére

    Tegnap próbáltam egy OTG-s pendrive-ot rádugni, azt simán látta. Nemtom-ez válasz-e.

    Wifiből az "n"-es wifi, egy csatornán, 2,4 GHz-en a maximum. Gyakorlati sebességben 40 Mbitet mértem (egyszer, titkosítás nélkül elértem a 45-öt is).

    A GPS az továbbra is megdöbbentő, hogy milyen gyors és érzékeny. 10-15 másodperc alatt talál műholdat (akkor is, ha napokig nem volt bekapcsolva). Tegnap bicikliztem, közben be volt kapcsolva a my-way és a projekt végére nem látszott, hogy lényegesen jobban merült volna a készülék mint GPS nélkül.

    Kezdetben úgy éreztem, hogy az aksi nem lesz elég, de mostanra tényleg beállt. Olyan használati szokások mellett, ahogy a korábbi telefonomat nap közben is kellett tölteni ebben estére még mindig marad 20-30%.

    Egy dolog van, ami mostanra is kicsit zavar. Az előző telefonomnak volt névlegesen 512 RAM-ja (ebből olyan 380-at lehetett valamennyire látni) - ebből kb. 100 mega volt üres. Kb. ugyanazokat a progrikat használom (még a launcher is ugyanaz), és most az az alap az, hogy a 2 gigából el van foglalva olyan 1.2. Mielőtt a készüléket megvettem azt gondoltam, hogy olyan 1.5 körül szabad lesz. Persze egy szinten mindegy, hogy 0,5 vagy 1 giga marad szabadon, amég nem kezdi el bezárogatni a fontos progrikat.

Új hozzászólás Aktív témák