Új hozzászólás Aktív témák

  • KKrisz751

    aktív tag

    válasz Cunaja #17736 üzenetére

    Ja. Van benne valami.

    Alapvetően nem utálom a játékot. Csak ne jöjjön velem szembe olyan hülye kocsival aki játszik közbe. És mert biztos, hogy van ilyen, ha már nekem is eszembe jutott kipróbálni, hogy ha kocsival megyek, akkor a gyerek a képen szalad, vagy csak gyalogol. - de csak gyalogol - De míg én ennél a pontnál megálltam, és kiléptem, annak ellenére, hogy a gyerek kiabált, hogy ott van egy és fogjuk meg. De fel tudtam mérni, hogy ha a főút közepén forgalomba éppen pokémont fogok, 99%az esélye, hogy baleset lesz, a kollégám nem mérte fel, és árokba szaladt, és csak szerencsére nem lett baja, de még a kocsinak se.
    Szóval alapvetően nincs baj a játékkal, hanem az idóta emberekkel van a gond.

    Nekem meg nincs időm rá, és annyira nem fogott meg a játék, hogy játsszak vele. Nem jut eszembe bekapcsolni akkor sem ha sétálunk. Valakinek igen. Sőt egyáltalán nem használok telefont ha nem vagyok egyedül. Azért megyek valaki mellett, hogy vele beszélgessek. Ha pedig hirtelen kell egy bolt nyitva tartás, vagy cím, esetleg nem találunk egy boltot, vagy csak telefonszám kell, akkor arra ott a telefon és a net.

    Csajnál is inkább az zavart, hogy lejön egy strandra és attól fél, hogy vizes lesz(nóóóórmális?). Gyerek koromban is utaztam az ilyenekre. Az mellett ugrottunk seggest a vízbe aki félt vizesnek lenni. Most kapóra jött a pokémon.

    Amúgy van egy érdekessége is. Ha egy ilyen csajhoz odamennék simán beszélgetni, valószínű jó nagy fintorral fordulna el, még akkor is ha olyan témával lépnék hozzá ami érdekli. De ha pokemonnal mennék oda máris jót beszélgethetnék, még ha csak ez a téma indító is. Ez pedig elgondolkoztató milyen is az ember.

    ... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi

Új hozzászólás Aktív témák