Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz trobi28 #22628 üzenetére

    A GPS nem talál jelet sokáig történetre annyit tudok mondani, hogy ezezk 99%-a user error. Nem mindegy az időjárás, nem mindegy a hely, nem mindegy a helyszín...... és még elég sok minden közre játszik a navigálásban. Ennek tessék szépen utána olvasni mindenkinek magának. Még egyszer elmondom, hogy nem a panelház és más egyéb betondzsungelekben kell GPS-t tesztelni, GPS-t szabad ég alatt kell próbálni, felhős, ködös időben a dedikált eszközök sem hozzák a várt szintet.

    Az itt "sírók" nagy többsége zárt, fedett helyen próbálgatta, naná, hogy kevés siker volt, aztán meg ide hányták, hogy szar, fos és egyéb jelzőkkel is. Na most ha valaki nincs vele megelégedve adja oda a szervíznek, hogy csinálják meg. Nem itt kell sírni és lehordani egy eszközt ami ha nem hibás akkor bizony oda veri az Xperia S telefonomat is navigálásban, de még a wayteq dedikált GPS eszközömet is.

    Tehát aki a siránkozók miatt nem veszi meg a telefont, az bizony irreális vélemények miatt hagy ki egy kellemes, stabilan működő, szerintem szép telefont.

    ui: az enyém most szervízben, kijelző cserén, de rossz, selejt minden gyárban készül, az én kijelzőm pedig gyártási hibás volt. Tehát nem a telefont fogom miatta kárhoztatni.

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák