Új hozzászólás Aktív témák

  • Bone123

    HÁZIGAZDA

    válasz LAStar #1268 üzenetére

    Nem volt fennakadás, feltettem és bejött az élőkép, összes funkcióval. Javaslom az app eltávolítását és újratételét marketről. Az app előnye amúgy a sok beállítás (én alapból eggyel magasabb szaturációt használok életszerűbb képekért), hátránya h a G300 továbbra is csak középre fókuszál, kézi fókusz nem teszi a dolgát.

    ArsenalF: kamera tudása változott ICS alatt ill. Camera360 alatt most már működik a kézi fókusz?

    Kampó: én speciel videófelvevő alkalmazásról beszéltem nem HD videó lejátszásáról. Olyan appot keresek, amely jobban végzi dolgát a gyárinál.

    LAStar: lehet valóban a B889 miatt halkabb a mikrofon, mindenesetre 4-5 hívásom volt azóta h vigyázok ne takarjam a hátsót és nem panaszkodtak. Lehet hangerősség 2G és 3G hálózat függvényében változik. Mindenesetre a sok telenoros panasz kizárja a hardver hibát, érdemes felvenni velük a kapcsolatot, illetve a firmware-t itthon frissítő céggel (TeleMax?).

    Nálatok amúgy milyen gyors a WiFi fájlcsere? Arra vok kíváncsi, h ha nem telefonkábel > WiFi-router > Telefon az útvonal (2,4MB/s), hanem közvetlen WiFi mondjuk laptop ill. másik teló között, akkor mennyire gyors az ilyesfajta kommunikáció.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák