-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz jozso1989 #30903 üzenetére
Fura így lassan 2015-ben azt látni, hogy a VoIP és rengeteg online szolgáltatás világában a legnagyobb problémánk az SMS-ek ékezetei... Én még van, hogy rendes bill-en is ékezet nélkül írok, ha nem hivatalos szövegről van szó, de ha nagyon kellene akkor tuti a visszafordítottat használnám.
.
-
jozso1989
őstag
válasz Steve1207 #30904 üzenetére
Ritkán írok SMS-t, de nem ártana azért, ha nem kéne az ékezetekkel szórakozni. De amúgy pl. a szüleimnek nincs okostelefonja, ergo az online szolgáltatások kilőve. Barátnőmnek sincs mobilnete... Jó, nyilván nem 0-24 SMS-ezek velük, csak hát na.
De amúgy főleg Swiftkey miatt zavar engem, mert így megtanulja a rosszat is, nem csak a normális szavakat.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
porkiy
aktív tag
Csak nekem tűnt el a mentés/visszaállításból a biztonsági mentés azonnal, vagy valami ilyesmi opció, amire ha rányomtam régebben elkezdett azonnal menteni? Meg az automatikus mentést sem lehet beállítani, mint régebben....
-
Steve1207
veterán
válasz jozso1989 #30905 üzenetére
Jaja világos, de kb olyan ritkán használja az ember szerintem, hogy akkor teljesen mindegy van-e ékezet. De amúgy jogos, egyénfüggő Inkább az durva, hogy az ingyen SMS csomagokat, hogy dobálják már utánunk a szolgáltatók
FeedBurner-ből tudja valaki, hogy kell BlinkFeed-be hozzáadni a legenerált tartalmat? Addig jutottam, hogy csináltam az RSS csatornából linket, írja is, hogy ott van pl a hvg.hu RSS nulla feliratkozóval, de a többit nem vágom, mit kellene vele csinálni.
[ Szerkesztve ]
.
-
net84
őstag
Sziasztok!
Leszedtem az aktualis frissitest a gyari rendszerre. Fel is duhitett egybol.
Eltunt a live weathet home/lock screen. Kikerult a HTC-bol vagy csak en nem talalom? ...vagy vissza lehet ezt varazsolni? A "statikus" hatter kikeszit.Read only...
-
porkiy
aktív tag
válasz robit74 #30910 üzenetére
ugyan ez volt a bajom, megcsináltam amit írtál, és ez lett, bár lehet, hogy nem ettől:
"Csak nekem tűnt el a mentés/visszaállításból a biztonsági mentés azonnal, vagy valami ilyesmi opció, amire ha rányomtam régebben elkezdett azonnal menteni? Meg az automatikus mentést sem lehet beállítani, mint régebben...." -
[link] Butterfly 2.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
net84
őstag
válasz Laca1212 #30915 üzenetére
Tegnap nálam is szórakozott. Hiába állítgattam, nem akart menteni a dropbox-ba. Megcsinálta a könyvtárat és utána eltűnt a back up. Mire rájöttem, hogy a háttérben szedegeti a SW Update-et. Miután lejött és feltelepítettem, utána egyből feldobta a back up-ot. Meglepő volt, hogy újra kérdezte, hogy hova akarom menteni és milyen felhasználói profillal. Ráböktem a beállítottra és úgy már működött.
Más:
Vissza lehet valahogy vonni az előző frissítést?
A HTC-be gyárilag bent lévő Live weather háttérképe/alkalmazása megtalálható valamilyen formában Play-en?Read only...
-
Kicsimix
őstag
Ilyen problémája volt már valakinek?
Tehát bedugod a fülest és nem némul el a telefon...
Valami megoldás?...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
net84
őstag
válasz Loboda #30923 üzenetére
Köszi!
Azt inkább kihagynám...megpróbálok megbarátkozni az "újításokkal".
A gyári Live weather home screen visszavarázslására nincs valami ötleted?(#30925) Dr. Maci - nincs mit.
(#30924) Kicsimix - volt ilyen gondom, de egy nem gyári fülessel. Kétszer ki-be, kicsi tekergetés és jó lett.
Read only...
-
válasz Tiger. #30921 üzenetére
Az, egyik képen látszik is a figyelmeztetés.
De egyébként ronda szerintem. Mondjuk a BF széria soha sem tetszett igazán. DHD, Sensation vonal kellene Boomsounddal.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Kicsimix
őstag
Sajnos ezek nem oldják meg már próbáltam.. A foglalatot is fültisztítóval óvatosan megpucoltam...
A pontos jelenség az, hogy bedugom a fülest amiből nem jön ki hang de a telefon szól tovább...
Ez egyik pillanatról a másikra történt..Reggel zenét hallgattam a fülesen majd elraktam 10 percre aztán amikor újra bedugtam már ez volt.. Azóta tart..A füles jó laptopon nézve... Másik fülest még nem tudtam beledugni a telóba...
Valaki azt állítja a youtubos kommenteknél ,hogy valami szoftveres konfliktus...
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
net84
őstag
válasz Kicsimix #30928 üzenetére
Nálam a hüle messenger szokott olyat csinálni, hogy hiába van az értesítési sávon a füles jel, az továbbra is a telefon hangszóróján csipog. Program kikapcs, füles kihúz, visszadug, program visszakapcs.
Azt nem tudom, hogy a telefonba milyen az aljzat, hogy figyeli a telefon, hogy be lett dugva valami vagy sem.Még egy kérdés a Sense újításokról:
a lezárt képernyőnél a feloldáskor van lehetőségem jobbra és balra húzni. Ezt ki lehet valahol kapcsolni? vagy csak olyankor tűnik el, ha valami egyedi feloldási opciót állítok be?Read only...
-
Kicsimix
őstag
Nem sajna.. már vagy 50x ki be dugtam...
: /Akkor másik kérdés...
Tavaly júniusi a készülék..
Ezt még simán bevihetem a T-be ugye? (2év gar?)A fotókon is ilyen lila foltok vannak sokszor akkor már egyúttal az miatt is.. Akksi 4 óra kb folyamatos használattal levett kijelző fényerővel.. Ezt sem tudom normális é...
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
robit74
tag
Valaki dual SIM-es készülékre kapott már 4.4.3-as frissitést?
Azt írták augusztus-szeptember és még mindig semmi
Nagyon kéne a gyári filekezelő, hogy elérjem a microSD-t rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Loboda
senior tag
válasz robit74 #30935 üzenetére
Semmivel se tud többet a HTC által betett fájlkezelő, mint a Playról letölthető, régóta megbízhatóan használható társai, pl. ES File Explorer File Manager, stb....!
Zárt rendszeren, a gyárival se fogsz tudni másolni sd kártyára, a Kit-Kat hülye védelme miatt! -
robit74
tag
válasz Loboda #30937 üzenetére
Annyival tud "többet" , hogy engedi másolni a filekat a készülékbe helyezett microSD-re (úgy mint a kamera által készített fotók is mehetnek a micro-ra), míg az általam jelenleg használt ESFileExp. progival nem engedi (nem rootolt a készülék).
Toeki: nem a play az egyébb forrás, hanem a progi fejlesztője.[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Ha hangoutsben felhozzatok a billentyűzetet majd nyomtok egy home gombot, nektek is fentmarad a bill? Rohadt idegesítő.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Dexter-2000
őstag
halihó
applistát küldenétek amiket nyugodt szívvel lelehet tiltani?
desire 600 as telóhoz kellene csak a topikja halott, és rom sincs rá...Szép napot!
-
szegto
senior tag
Üdv.
Valami miatt olyat csinál a telóm, hogy nem rezeg semmilyen üzenet érkezésekor.
Rezgés be van kapcsolva...
Próbálok egy FR-t, viszont azt nem tudom, hogy a telepített programok adatait mivel tudom lementeni?
Gyári az egész rendszer, igy TB kiesett.
Van erre valamilyen másik program ami az adatokat is menti, nem csak a programokat?Thx
-
MaddeNNNN
őstag
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
szegto
senior tag
válasz s3nsitivity #30947 üzenetére
Épp ez a problémám, hogy nincs bekapcsolva semmi ami tiltaná.
Mindent próbáltam már de csak nem akar rezegni.
Eddig 3 HTC telóm volt, ez az első amelyik gariba megy ha a FR nem segít.A HTC szervíz még itt van?
1102 Budapest, Szent lászló tér 20 ?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium - Új, bontatlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest